Vaše Adéla: Jsou dudlíky opravdu takové zlo?

Katherine 25. 2. 2011 12:40
Ja mam malou dcerku, jsou ji ted 3 mesice a dudlik mela v pusince asi trikrat, kdyz nemohla vubec usnout, ale hned co usnula, nebo uz byla takova rozespala, tak ho vyplivla a spokojene spinkala dal... kdyz jsem ji ho zkousela dat pres den kdy nespala, zacala se vztekat, ze ho nechce... Takze mame dudliky uklizene ve skrini a zrejme je ani nepouzijeme
hana 25. 2. 2011 13:10
můj 8 měsíční syn dudlík s naprostým odporem vyplivuje za jakékoliv situace. dudlíku se teda zbavovat nebudem muset, ale zato si místo dudlíku neustále cucá prst. už ho má celý červený, ale nefungují ani rukavice, buď si ten prst najde i přes látku nebo proste cucá celou ruku.. a zbavit prstu ho jen tak nemůžu.. tak jsem zvědavá co s tím provedem:) možná, že je i lepší, když cucají raději ten dudel..
ilík 25. 2. 2011 15:05
Mám syna 2 roky a teď poslední době je na něm závyslí když nemá zábavu a vidí ho a taky když vidí že jeho malá 4měsíční sesřička dudlík má. Trochu je mi líto že sem mu ho nesebrala když malá nebyla na světě, ta ho totiž potřebuje protože by si jinak cucala palec a to nechci. Ten se hůř odnaučuje jak dudlík. Takže pokud by si vaše dítě cucalo palec dejte mu dudlík. Mám kamarádku s 3-letým synem a ten dudlík nepotřeboval ale měl palec, ten mu sebrat nemůže a je to boj. Za mě dudlík můžu doporučit. Synovi ho seberu sice násilím až uvidím že malá ho taky nepotřebuje.
Jo a ještě jedna kamarádka dudlík nebrala ale nechala jen jeden a až si ho slečna prokousla tak ji sám přestal chutnat tak se ho sama vzdala.
3