Vaše Adéla: Proč ona může mít dítě a já ne?

3. 11. 2011 22:34
.
3. 11. 2011 22:37
Ono je to jistě těžké pro obě strany. Však se každému stane, že řekne něco a potom toho lituje, nebo že neudrží emoce na uzdě. A ta kamarádka není jiná. Prostě to pocitově nezvládla a vpálila Vám to do tváře, teď toho možná lituje.
??? 4. 11. 2011 10:10
Milá Adélo,
představte si, že Vám kdokoli s dětmi vmete do tváře, že když nemáte dítě a nemůžete mít dítě jste nemožný a neschopný tvor, protože v době pokročilé medicíny......nemáte nárok si stěžovat, nemáte totiž starosti a problémy vždycky se najde někdo, kdo vám vaši bezdětnost s chutí otluče o hlavu a ohradíte-li se, jste za bláznivou bezdětnou....kdo to nezažil, ten to nepochopí, ale možná by se, Adélo, mohl aspoň snažit!!
11. 11. 2011 20:17
Ahoj Adelo, jsem fanda tvych clanku, ale tady s timto nemuzu souhlasit. Minimalne mi chybi trochu vic empatie z tve strany. Pokud si privru prst do dveri a sleze mi nehet u palce, tak si muzu stezovat vsem akorat ne cloveku, co mu chybi cela ruka. Vim, ze te mrzi, ze si s kamaradkou nemuzes uprimne promluvit, ale vsechny starosti se zdravym ditetem jsou opravdu nic v porovnani s tim, kdyz ma clovek nemocne dite a nebo dite nemuze mit. No a jestli te nekdy nejaka kamoska osoci z toho, jak snadno jsi prisla k mimcu, tak myslim, ze to je furt nic oproti tomu, s cim se setkavaji ony - kdyz se te kazdy pet let pta, zda uz jsi v tom a snazi se ti davat osvedcene rady jak urcite otehotnet. Tak doufam, ze se usmirite, protoze zlost opravdu neprida ani jedne strane. Sarka
4