Maminka.czPleny

Ve 3 letech nosí plenu. Jak ho konečně naučit na nočník?

Martina Machová 28.  4.  2017
Mluví v rozvitých souvětích, pozná Audi od Forda, na plavání loví hračky ze dna bazénu, avšak jeho hygienické návyky pravděpodobně zruinují rodinný rozpočet. Ve 3 letech čůrá i kaká do plen a vypadá to, že to zatím nehodná měnit!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jiná generace

Dnešní děti jsou v mnoha ohledech opravu jiné než generace před nimi. Mají jiné hračky a záliby, rodiče je jinak stravují i oblékají, ve třech letech se již někteří, např. ve školce, věnují cizím jazykům, chodí na různé kroužky.

Mají své vlastní pokojíky, své jasné názory na svět, které jsou mnohdy respektovány jejich rodinou natolik, že se ze sladkých andílků stávají čertíci, kteří jsou postrachem okolí.

Hemoroidy u batolete: zapříčinit je může vysedávání na nočníku

Dnešní dítka si ale také například mnohem dříve čistí zoubky, jsou déle kojená než dvě generace před nimi a také bývají o něco později bez plen. Nejsou ani lepší, ani horší, jsou zkrátka jiná, tak jako doba, ve které žijí.

Jejich dětství je plné úsměvných paradoxů; mnozí neumí ještě ve 3 letech kakat do nočníku a obléknout si kalhoty a ponožky, ale zato rozeznávají značky aut a v ZOO poznají takřka polovinu zvířat. Znalosti a rozhled jsou vítané, ale jaká záhada stojí za opožděným vylučováním?

Témata: Video, Nočníky, Pleny, koně, letec, Nos, Kulička, Plen, Žehlení, Jak, Noc, Cizí jazyk, Nočník, Let, Vylučování, Kostka, Účastník, Dětské plavání, Hemoroidy, Pravidelný interval, Pleny na Heureka.cz