Maminka.czBatole

Ve dvou a půl letech na přehlídková mola? Malý model rozesmívá internet

redakce 12.  10.  2018
Svět modelingu je plný rivality. Model Aristotle Polites z New Yorku má ale vskutku neobvyklého konkurenta. Je jím jeho vlastní synovec Augie, kterému je dva a půl roku. A podle nás by mohl hned na přehlídková mola.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Všechno začalo, když Katina Behm nemohla svého malého synka Augieho obléknout do kostkované košile. Tehdy rok a půl starý chlapeček si postavil hlavu a košili prostě odmítal. 

"Pohled na něj mě rozesmál. S rozepnutou košilí a odhaleným hrudníkem vypadal jak z obálky nějakého románu," řekla jeho máma, Katina Behm serveru Huffington Post.

Nádhera! Kreativní maminka oblékla svou dceru do květin i ovoce

"Hned jsem ho vyfotila a pak jsem si uvědomila, že můj bratr Aris, který se živí jako model, má takových fotek plný Instagram," vysvětlila Katina. A hle, v bratrově portfoliu našla podobnou fotku. Vytvořila koláž, kde byl Aris a malý Augie, a poslala ji rodině s dotazem, který z nich vypadá líp. 

Katina fotka všechny pobavila a od té doby se z focení stala tradice. "S bráchou si skvěle rozumíme a vlastně jsme měli vždycky pěkný vztah, užili jsme si spoustu legrace," dodává Katina. 

Modelové Aristotle a Augie mají dokonce společný účet na Instagramu, kde najdete mnoho módních fotek. Prohlédnout si je můžete i v naší fotogalerii. A tahle dvojka má na internetu úspěch, jejich instagramový účet sleduje 25,5 tisíce lidí a není divu, i nás náramně bavil. Jak dlouho jim tahle tradice vydrží? 

Seznamte se s holčičkou, která od narození diktuje módní trendy na Instagramu
GALERIE: Já sám! Přehlídka vybraných dětských módních kreací
GALERIE: Maminka obléká svou spící dceru do extravagantních kostýmů

 

Témata: Děti, Miminko, Batole, internet, letec, Účet, Kostkovaná košile, Instagram, Instagramový účet, Molo, Půl, Starý chlapeček, Malý model, Přehlídkové molo, Model, ARI, New York, Pěkný vztah, Mód, Huffington Post, Přehlídková mola, Společný účet, Mol