Maminka.czAutosedačky

Velký přehled dětských autosedaček. Která je nejlepší a na co si dát pozor?

Simona Procházková 17.  10.  2017
Dětská sedačka je povinnou výbavou vozidla, ve kterém hodláte svůj poklad přepravovat. Kterou ale koupit? Hlavním kritériem by mělo být zajištění maximální bezpečnosti (prostudujte si testy kvality mezinárodních kontrolních institucí nebo výsledky „crash testů“), dále pak hmotnost autosedačky, kompatibilita s typem kočárku, přichycení pomocí systému ISOFIX, nebo jen s použitím bezpečnostních pásů vozidla a ochrana proti bočnímu nárazu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Concord Air Safe

Klepněte pro větší obrázek

Velmi lehkou autosedačku (její hmotnost je pouhých 2,9 kilogramu) můžete snadno podle potřeby přenášet i s miminkem.

KATEGORIE: 0 až 13 kg

VLASTNOSTI: Díky speciální konstrukci a zesílenému vnitřnímu povrchu vykazuje sedačka vynikající tlumicí vlastnosti v případě nárazu (ověřeno testy). K připoutání dítěte slouží tříbodové bezpečnostní pásy, pro upevnění sedačky do vozidla můžete využít základnu AirFix, k uchycení na modely kočárků Concord slouží speciální adaptér. Pro nastavení polohy vleže jen jednoduše zatáhnete hlavní popruh pod sedadlem.

CENA: 5 290 Kč

Témata: Časopis Maminka, auto, Autosedačky, Kelly, Pás, Přehled, Vnější strana, Evropa, Bezpečnostní pás, Speciální zařízení, Patentovaná technologie, Náraz, Centrální nastavení, Nastavitelná výška, Pětibodový pás, Dlouhá cesta, Vyškov, Maximální bezpečnost, Upínací pás, Britax, Technologie, Pohyb dítěte, Nastavitelná opěrka, Tepelný komfort, Vesta, Autosedačky na Heureka.cz