Maminka.czSlavní rodiče

Vévodkyně Kate chce údajně třetího potomka porodit doma

redakce 23.  1.  2018
Tak to je překvapivá zpráva. Podle zahraničních zdrojů si přeje manželka prince Williama Kate přivést na svět svého třetího potomka doma.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Těhotná vévodkyně Kate se údajně svěřila svým přátelům, že by ráda třetí dítě porodila buď v Kensingtonském paláci nebo na venkovském sídle Anmer Hall, které leží na okraji Sandringhamského panství v Norfolku, kde bydleli s Williamem od roku 2013.

V současné době však tráví královská rodina více času v Londýně, kde jejich děti George a Charlotte navštěvují školu a školku.

Těžké nevolnosti jako měla Kate: Co je způsobuje a co uleví?

Chce porodit v klidu

Důvodem, proč třetího potomka chce Kate porodit doma, je hlavně soukromí a klid od médií a veřejnosti. To se jí nemůžeme divit, protože narození královských potomků je vždy velkou událostí a o soukromí rozhodně není řeč.

Obě děti přivedla Kate na svět v Nemocnici svaté Marie. Luxusní zdravotnické zařízení se zdálo nejbezpečnější volbou, protože disponuje tím nejlepším dostupným zařízením. Pokoj na jednu noc tu vyjde na 5 000 liber, tedy v přepočtu asi 142 960 Kč.

O domácím porodu přitom Kate podle zdrojů uvažovala již dříve, ale bylo jasné, že v případě prvorozeného prince George to bylo naprosto nemyslitelné. „Od domácího porodu ji odradili lékaři a úředníci také u druhého porodu. Považovali to údajně za velice riskantní, “ uvádí list The Daily Mail.

Jsme proto zvědavi, zda do třetice si své rozhodnutí porodit doma obhájí. Ovšem věříme, že pokud by přece jen k porodu doma došlo, tak Kate bude mít zajištěnu veškerou profesionální péči.

Co myslíte, porodí Kate doma?

VIDEO: Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět

Princezna Charlotte nastoupí v lednu do školky. Kolik za ni Kate a William zaplatí?
Podívejte se, jak Kate sluší třetí těhotenství. Po dlouhé době se ukázala na veřejnosti
Vévodkyni Kate trápí hyperemesis gravidarum. Víte, co to znamená?

 

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Královská rodina, Porod doma, Vévodkyně Kate, Vévodkyně, Pór, DailyMail, Zahraniční zdroj, Druhý porod, Profesionální péče, Kat, Velká událost, Překvapivá zpráva, Třetí potomek, Potomek, Události, Královský potomek, Londýn, Domácí porod, Sandringham, Manželka prince, Dom, Kensingtonský palác, Norfolk