Maminka.czObecné

VIDEO: Kočka hrdinkou! Zachránila chlapce před útokem psa

Iva Endrychová 15.  5.  2014
VIDEO: Kočka hrdinkou! Zachránila chlapce před útokem psa
Tohle od kočky rozhodně nikdo nečekal. Neohroženě se vrhla na většího psa, který napadl čtyřletého chlapce. Příběh ukazuje, jak je důležité dávat pozor na děti i zvířata.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Odpolední projížďka na odrážedle neskončila pro čtyřletého Jeremyho Triantafila z kalifornského Bakersfieldu moc dobře. Když vyjel na chodník před svým domovem, zaútočil na něj sosedův pes.

Jak je vidět ze záznamu bezpečnostní kamery, pes vyběhl zpoza zaparkovaného auta a okamžitě se vrhl na nic netušícího chlapce, který si tam hrál. Zakousl se mu do nohy a strhnul ho z odrážedla. Najednou však zpoza rohu vyběhla kočka a vrhla se na zlého psa. Ten to nečekal a pustil Jeremyho a utekl.

"Nevěděla jsem, co se vlastně stalo, dokud mi manžel neukázal video z bezpečnostních kamer," citovala matku televizní stanice ABC. Jak je na videu vidět, maminka do záběru vběhla v okamžiku, kdy si to už se psem vyřídila jejich kočka. Ihned začala plačícího synka tišit.

Podívejte se na video:

Jeremyho zranění spravilo pár stehů v nemocnici. Celá rodina je pyšná na svou kočku Taru, kterou mají už šest let. "Nikdy jsem neviděl, že by tohle kočka udělala. Je vidět, jak moc je na rodinu zaměřená," pochválil čtyřnohou členku domácnosti tatínek chlapce.

Mohlo by vás zajímat:Zvíře v domácnosti, to nejsou jen radosti, ale i starosti. Myslete na zdraví všech

Sousedův pes bude po desetidenní karanténě utracen.

Témata: kočka, Zach, Chlap, Zac, Vid, Baker, ABC, Útok