Maminka.czRozhovor

VIDEO: Lucie Plekanec Šafářová: Není větší radost než držet dítě v náručí. Žádný sportovní úspěch se tomu nevyrovná!

Tereza Víchová 13.  12.  2021
Společně s dcerou Leontýnkou bude zdobit titulku lednového vydání časopisu Maminka. A ozdobené byly pořádně a doslova také ony dvě! Podívejte se na video ze zákulisí přípravy časopisu. Lucie tu na sebe mimo jiné prozradila, co řeší s maminkami na sociálních sítích a jestli už je na Leontýnce vidět, zda obuje brusle nebo vezme do ruky tenisovou raketu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lucie na focení oblékla krásné smetanové šaty a Leontýnka vypadala jako malá princezna. Tedy princezna Treperenda, protože doslova "pusu nezastaví" a na dvouleté dítě má až neuvěřitelnou slovní zásobu. 

"Moje maminka schovala všechny dětské knížky a ty si teď společně čteme," svěřila nám na vysvětlenou Lucka v rozhovoru s tím, že jsou ale také překvapeni, jak brzy začala dcerka mluvit. Focení si obě moc užily a těší se na společnou památku. Ostatně které malé dítě by si neužilo, že může maminku i celé okolí polévat barvičkami a parádně se tak kreativně vyřádit?

Lucie se rozpovídala o tom, jak prožívá mateřství a zda se dá v něčem srovnat s tenisovou kariérou, podělila se o zkušenosti s cestováním s malým dítětem a řekla nám svůj názor na sdílení fotek dcery na sociálních sítích. V novém čísle časopisu Maminka se můžete těšit na velký rozhovor s ní i krásné fotky.

Témata: Časopis Maminka, Slavné maminky, Rozhovor, Mateřství, Sociální sítě, névy, Brusle, Lucie, Maminka, Velká radost, Šafářová, Lucie Plekanec Šafářová, Vid, Časopis, Treperenda, Luci, Leontýnka, Náručí, Sportovní úspěch

Video