Maminka.czSlavné maminky

VIDEO: Moderátorka Gabriela Soukalová: Mateřství mě dokáže „vyšťavit” víc než deset závodů po sobě!

Tereza Víchová 10.  2.  2022
Bývalá reprezentantka v biatlonu a současná moderátorka Gabriela Soukalová si mateřství užívá plnými doušky. I do studia CzechTeam na Mall.tv dorazila na rozhovor s dcerkou, kterou v pozadí slyšel i štáb. A skvěle ji zaopatřil tatínek! Co na sebe Gábina prozradila?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Nikdy jsem nebyla typ holky, který by se hrnul k dětem,” říká upřímně Gabriela. O to víc si ale vlastní mateřství s malou Izabelkou užívá. Prý si nemyslela, že může zažít znovu takovou euforii, jakou přinese vyhraný závod. A momentálně je to tak a radost je ještě větší.

Všechno má ovšem svá ale, a tak Gabriela otevřeně přiznává, že ji v určitých chvílích nic nedokáže tak unavit jako péče o dítě.

„Vrcholový sport byl proti tomu obrovsky jednoduchý, občas mám jako máma pocit, že jsem odjela deset závodů po sobě,” popisuje s úsměvem Gabriela. A už jen vzpomíná na dovolené v místech „adults only”, protože si vychutnává pravý opak v „baby friendly” destinacích.

Gabriela Soukalová: Moc si přeji, aby dcera byla kliďas po tatínkovi

Moderátor Luděk Staněk si během rozhovoru nemohl nevšimnout, jaké péče se v zákulisí Izabelce dostává. Její tatínek je podle Gábiny ten NEJ. „Myslím, že by si zasloužil prvenství v anketě Otec roku. Jako táta se se svou rolí neuvěřitelně sžil,” oceňuje partnera Miloše Gabriela.

Podpoří rodiče svou dceru, když bude chtít být vrcholovou sportovkyní? A potýkají se občas s nějakou krizí? Podívejte se na video, kde o sobě Gabriela prozradila víc!

Témata: Slavné maminky, Rozhovor, Mateřství, Moderátorka, Gabriela Soukalová, Moderátor, Prvenství, ZOH2022, ZOH22, Sobě, Mód, Biatlon, Vid, Czechteam, Mater, Závod