Maminka.czSlavné maminky

VIDEO: Moderátorka Monika Leová baví Instagram. Její vtipná videa s dcerkou rozesmějí i dojmou

Dita Mrázková 4.  6.  2021
Bývalá Miss a nynější moderátorka baví na svém Instagramu (nejen) maminky svými vtipnými videi s dvouměsíční dcerkou Miou. O ní říká, že je pro natáčení ideální parťačka. Jak si mateřství užívá? A kdy plánuje pořídit dceři sourozence?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zdá se, že mateřství berete s velkým nadhledem. Kdy vás obvykle humor přechází?

Asi když malá spustí dlouhý koncert nebo není vyspalá. Umí být totiž dost rozmrzelá. Naštěstí tyhle stavy nemá moc často. 

Vaše video „Co mě teď dokáže rozpálit?“ má na Instagramu bezmála 360 tisíc shlédnutí. Chápu ho dobře tak, že jste upřímně ráda, když si můžete od mateřských povinností odfrknout? Aby byl pak čas i na manželský intimní život?
Video bylo vytvořeno hodně s nadhledem, intimní život přichází po šestinedělí – a to nastává teď. Těšíme se. (směje se)

Jak jste si šestinedělí užila? Nebo jste si ho „užila“?
Začátek šestinedělí byl překvapivě hodně lehký, ani jsem tomu nechtěla věřit. Malá opravdu hodně spala, a ani mi tak nepřišlo, že máme dítě. Za to teď se už začíná projevovat.

Jak vznikla myšlenka natáčet vtipná videa?
Asi to tak vyplynulo, jsem totiž veselý člověk a ráda si ze sebe dělám legraci. Beru život s nadhledem a chtěla bych, aby to tak brala i malá. Navíc je to super parťák na natáčení. 

Kdybyste měla dcerce přisoudit pět přívlastků, jaké by to byly?
Roztomilá, klidná, šikovná, vnímavá a občas teatrální.

Spousta maminek svorně tvrdí, že jim mateřské mléko takzvaně vlezlo na mozek. Máte podobnou zkušenost?
Občas hledám slova, ale jinak si myslím, že to zas tak velký rozdíl není.

Budete chtít, aby Mia poznala také vietnamskou kulturu?
Ráda bych, aby se naučila vietnamsky a můj tatínek to má za úkol. Myslím, že nejblíže z vietnamské kultury bude mít k jídlu, stejně jako my. 

Kdyby jednou přišla, že se chce stát Miss, co byste jí řekla?
Podpořila bych ji a podělila bych se s ní o své zkušenosti, pokud by o ně stála. Vždycky budeme s manželem její největší fanoušci. 

Z vlastní zkušenosti vím, jak moc „příjemné“ jsou pár měsíců po narození dítěte dotazy typu: „A kdy bude druhé…,třetí, páté…?“ Setkala jste se s tím už taky? Ne, že bych pak od vás chtěla odpověď…
Představte si, že jsem se s tím ještě nesetkala! Ale pokud by se někdo ptal, známe odpověď. Ano, chceme druhé a zhruba tak za tři roky.

VIDEO: Jak se Monika chystala na příchod miminka?

Témata: Video, Láska a vztahy, Slavné maminky, Péče o dítě a jeho výchova, Vtip, Moderátorka, Moderátor, Patricie Pagáčová, Vietnam, Monika Leová,, Dotaz typu, Leová, Mód, Spála, Pagáčová, Vid