Maminka.czDěti a mateřství

Video: Petra Holubová - blogující matka, která nepíše jen o dětech

LH 21.  11.  2013
Blog 11 koček podle slov Petry mapuje českou návrhářskou scénu, lokální designéry a umění. Kromě kultury tam také najdete recepty na domácí zavařeniny, čaje a dortíky, sem tam se dokonce mihne tip na kosmetické zázraky vlastní výroby. Dvojici, která v současnosti zastupuje „Kočky“ není ukradená ani ekologie, recyklace a je přímo nadšená z fenoménu městských zahrádek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Součástí blogu je malý kalendář kulturních akcí (především pražských) a rozcestník na oblíbené stránky. Navzdory podtitulu „arogantní umňoukaná alternativa“ je skvělým průvodcem pro maminky, které touží nahlédnout dál za obzor plínek, kašiček a Dády Patrasové.

Emancipovaný otec je základ

S manželem mají tři holčičky, velkými věkovými rozestupy se nezdržovali. Skutečnost, že první dvě děti přišly na svět už v době jejich studií, vám napoví, v jakém duchu rodina žije. Jak sama Petra říká, snaží se děti přizpůsobovat jejich stylu a ne naopak. Pokud vám to zavání nedostatečnou rodičovskou péčí, stačí jeden pohled na jejich spokojeně vyhlížející ratolesti a máte jasno. Stylově oblečené děti se projevují se zdravou dávkou sebevědomí a v natáčecím studiu působí velmi přirozeně.

Velkou zásluhu na fungování rodiny nese tatínek.„Snaží se být angažovaný otec. Ne jen někdo, kdo chodí do práce, večer přijde domů a očekává večeři, a že si pohraje si s dětmi,“ dodává sympatická blogerka.

Témata: Děti, Matka, Blog, Holubov, Máť, Rozcestník, Holub, JEN, Podtitul, Vid