Maminka.czKariéra a zaměstnání (poradna)

VIDEO: Podívejte se, jak to vypadalo na workshopu Zpátky do práce

Markéta Novák Matějková 2.  12.  2016
Minulý týden se celá redakce sešla společně s našimi čtenářkami na akci určené maminkám, které se vrací po mateřské do zaměstnání Back to work. Podívejte se, jak to tam vypadalo.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Projekt s názvem Back to work, se kterým se čtenářky Maminky mohly pravidelně setkávat na stránkách časopisu a také na webu, vyvrcholil v úterý 22. listopadu 2016 workshopem v pražské Art Restauraci Mánes.

Kromě zajímavých přednášek souvisejících s návratem do práce, se mohly maminky nechat profesionálně nalíčit kosmetikou Yves Rocher. Stylisté z britského módního řetězce F&F účastnicím zase poradily ve výběru vhodného oblečení a třešničkou na dortu bylo nafocení profesionální fotografie do životopisu firmou Olympus.

Všechny účastnice si navíc odnesly jako pozornost Sunar Premium 3, zubní pastu Zendium a balíček z Yves Rocher.

Celou akci si všechny zúčastněné pochvalovaly, do redakce nám přišla také spousta děkovných emailů. Za všechny moc děkujeme a věříme, že se zase za rok na podobné akci sejdeme.

Podívejte se na video z celé akce:

A pár momentek z worshopu

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Chystáte se do práce? Právě pro vás je tu náš projekt Back to work  

 

Témata: Děti, Mateřská a rodičovská dovolená, Zpátky do práce, Kariéra a zaměstnání (poradna), Životopis, Profesionální fotograf, Yves Rocher, Práce, Workshop, Účastnice, Vid, Stránka časopisu, Jak, Premium, Profesionální fotografie, Zubní pasta