Maminka.czVideo

VIDEO: Provětrejte svůj šatník a zorganizujte ho. Pomůžou vám Královny pořádku

Simona Formánková 30.  5.  2021
Dámy, přiznejte se! Když se podíváte do svého šatníku, kolik kousků oblečení reálně nosíte? Asi všechny známe kalhoty se jménem "až zhubnu", mikinu "ještě se bude hodit" a podobné. Pokud jste se rozhodly to změnit, jen nevíte, kde začít, podívejte se na nový díl pořadu Královny pořádku a nechte se inspirovat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lucie Kocman a Pavlína Štefanová jsou známé Královny pořádku. Rozhodly se do českých domácností přinést systém a řád, který je nejen funkční a udržitelný, ale také krásný. V tomto dílu seriálu Mall.tv se zaměří na organizaci oblečení v šatní skříni atraktivní čtyřicetileté dámy. 

Skříň s oblečením by se měla pravidelně třídit. To znamená všechno uvnitř vyndat a zpátky uložit jen ty věci, které budete nosit. Rozhodně by se do skříně nemělo vrátit oblečení, které po vyprání ztratilo tvar a má nenávratně zažloutlé podpaží. Nebo třeba džíny ze střední školy, které už nezakrývají to, co zakrývat chcete. Na co si dát pozor a jaké doplňky vám s organizací skříně pomohou? Podívejte se!

Další zajímavá videa můžete vidět na Mall.tv.

VIDEO: Jak si zorganizovat kuchyň do nejmenšího detailu pomocí několika triků
Jarní úklid podle Marie Kondo. Před porodem je potřeba pořádně vygruntovat „hnízdo“!
Témata: Video, Váš domov, šatník, Král, Mall.tv, Úklid, Dáma, Pavlína Štefanová, Pořádek, Oblečení, Lucie Kocman, Královna, Mikina, Díl pořadu, Skříň, Vid, Úklidové pomůcky na Heureka.cz