Víte, jak ochránit velké prosklené plochy před rozbitím?

Reklama 12.  4.  2016
Děti chvilku neposedí, a pokud máte ve Vašem bytě či domě prosklené plochy, hrozí jim často poranění. Poradíme Vám, jak tyto prosklené plochy zabezpečit a vnést do Vašeho domova klid.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Prosklené vstupy jednoduše zabezpečíte pomocí bezpečnostních fólií. Jak taková fólie funguje? Jednoduše ji nalepíte na sklo a v případě nehody tak zabráníte vysypání skla a vzniku ostrých střepů. Náklady na pořízení jsou mnohonásobně nižší než výměna oken za bezpečnostní prosklení. Nemít obavy z rozbití balkónových dveří a vysypání skla je přitom k nezaplacení.

Fólie jsou také nenápadné a nepřitahují nežádoucí pozornost, jsou odolné proti poškrábání, zadržují až 98 % UV záření a tím zabraňují stárnutí interiéru.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Bezpečnostní fólie si můžete nainstalovat sami, doporučujeme vám ovšem spíše odbornou montáž od firmy, která vám fólie prodá. Jedničkou v zabezpečení domů a bytů je firma NEXT, která disponuje zkušenými poradci, kteří vám ochotně pomohou s výběrem. Bezpečnostní fólie se používají na všechny typy budov od bytů, rodinných domů, kanceláří, obchodů, bank až po mateřské školky, školy a nemocnice.

Klepněte pro větší obrázek

Více si o zabezpečení Vašeho domova můžete přečíst na stránkách předního výrobce bezpečnostních dveří a dodavatele bezpečnostních fólií www.next.cz.