Maminka.czSlavní rodiče

Vojta Dyk se raduje z prvního potomka. S Táňou mají chlapečka

LH 13.  5.  2013
Vojta Dyk se raduje z prvního potomka. S Táňou mají chlapečka
Mediálně ostře sledované těhotenství herečky Tatiany Vilhelmové konečně dosáhlo svého vrcholu. Táňa, která má z prvního manželství s Pavlem Čechákem dva syny – Františka a Cyrila, porodila dalšího chlapce. Se svým o sedm let mladším partnerem zpěvákem Vojtou Dykem pro něj vybrali jméno Alois.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podle webu prask.nova.cz se malý Alois vyloupl na svět už za časných ranních hodin, protože kolem deváté hodiny začal Vojta rozesílat svým přátelům sms s radostnou novinou.

Populární zpěvák se svého prvorozeného syna nemohl dočkat a ještě před porodem z recese rozhlašoval, že dítě se v každém případě bude jmenovat Jirka – ať půjde o chlapce, nebo holčičku.

Stejně jako Vojtu, i Táňu provází paralela s jejich nejbližšími přáteli. Jakub Prachař, herec a kolega z kapely Nightwork se také nedávno stal otcem (byť nevlastním), když se oženil s modelkou Agátou Hanychovou. Jako přes kopírák otěhotněly ve stejnou dobu Táňa a Aňa Geislerová, které spolu tvoří už neoddělitelné herecké duo a působí v charitativním projektu Vánoční bazar v Mokré čtvrti. K jeho propagaci obě kamarádky ještě před porodem stihly natočit video, kde předvádí svá obří břicha v plné kráse.

Témata: Slavní rodiče, Chlapec, Vojta, Jakub Prachař, Chlap, Nightwork, Tatiana Vilhelmová, Máj, Hanychov, Řád, Tatiana