Maminka.czRodina

Známe místo, kde se nenudí děti ani rodiče

Reklama 13.  5.  2019
Wellness hotel Vista připraví rodinnou dovolenou, z níž si odvezete vzpomínky na celý život

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Máte se svou rodinnou místo, na které se všichni rádi vracíte a kde ožívají vzpomínky plné radostného výskání, zvědavého objevování i blaženého odpočinku? Wellness hotel Vista pro mnoho rodin z Česka takovým místem je. Vydejte se za letním dobrodružstvím a užijte si jej jako celá rodina! Hotel Vista v horském resortu Dolní Morava nabízí vyžití, při kterém se nikdo nudit nebude.

Klepněte pro větší obrázek

Léto láká ven a louky kolem hotelu skrývají ukryté poklady. S prvními jarními paprsky ožívají včelky, jejichž úly mohou děti prozkoumat ve včelařských oblecích. Horské včelky je dovedou až k bylinkám v zahrádce víly Mateřídoušky. Rostlinky vystrkují hlavičky z hlíny a chlubí se svou chutí a vůní, s kterou se mohou děti seznámit. Malí návštěvníci se naučí vyrobit si domácí bylinkové máslo nebo bylinkovou limonádu, zjistí, jak zasadit rostlinku, aby se jí dařilo, nebo si vyzkouší smyslový chodník. Objevovat poklady mohou také v mramorovém lomu, kde čekají na všechny dobrodruhy zábavné úkoly od permoníků Babušáků, kterým vládne ochránce zdejších hor duch Stamichman. V Mamutíkově vodním a lesním parku pak čeká Mamutíkovo noční dobrodružství s názvem Příběhy pralesa. Děti si také užijí hraní s vůněmi, při němž si vyrobí vlastní parfém z přírodních éterických olejů, letní kino pod širým nebem, divadélko, lakování nehtů pro princezny nebo poznají přírodu na stezkách okolím hotelu.

Klepněte pro větší obrázek

A na co se mezi tím můžou těšit rodiče? Zatímco malí hosté řádí na animačních programech, od ranní rozcvičky až po večerní čtení pohádek, ti velcí si mohou odpočinout ve wellness a saunovém světě. Užijte si wellness rituály podle čtyř principů inspirovaných zdejší horskou přírodou. Dopřejte si masáže, uvolňující a osvěžující procedury, koupele a harmonizaci těla a duše. A až se vám začne stýskat, můžete si užít některé spa procedury společně s dětmi. Čokoládové pokušení nadchne děti i rodiče, stejně tak jako společná mateřídoušková koupel. Díky dětskému bublinkovému snu nebo aroma masáži si malí hosté mohou připadat dospěleji - a neztratit ani minutu na zábavě. Pečování pak můžete zakončit třeba na společné kosmetice.

Samozřejmostí je skvělá gastronomie, která uspokojí i malé mlsouny, ale neubírá na kvalitě ani starším gurmánům. Z hotelu pak můžete společně vyrazit hledat poklady v horském resortu Dolní Morava. Někteří je možná zachytí v dechberoucím pohledu ze Stezky v oblacích, jiní v některém ze zážitkových parků či během jízdy na nejatraktivnější bobové dráze v Evropě. Děti navíc ohromí největší mamutí atrakce na světě v podobě obřího mamuta, který skrývá dvě patra zábavy a skluzavku v chobotu. Tu největší radost však skrývá společně strávený čas naplněný smíchem a pohodou. V horském resortu Dolní Morava a ve wellness hotelu Vista si užijete léto tím nejlepším způsobem - společně!

Jak to u nás vypadá? Udělejte si lepší představu díky videu.

Témata: Rodina