Maminka.czSlavní rodiče

Vtipná Nikol Štíbrová je se synem sama! S partnerem se rozešli

redakce 12.  8.  2018
Mimořádně upřímná a vtipná herečka Nikol Štíbrová bydlí se svým sotva ročním synem Mathiasem sama. S jeho otcem se totiž dohodli na rozchodu. I tak se ale často vídají, právě kvůli chlapečkovi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Je pravda, že jsme se před časem rozešli a nějakou dobu už spolu jako partneři nežijeme. Dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna,“ přiznala Nikol Štíbrová deníku Blesk.cz

Chlapeček oslavil první narozeniny 31. července. Herečka, která se nedávno stala tváří reklamy na Sunar, o malém Mathiasovi říká, že je to hodně energetické dítě. Jeho rodiče spolu byli celkem čtyři roky, před dvěma lety se dokonce na dovolené v Thajsku s přítelem Martinem Kynclem zasnoubili, ale nakonec se nikdy nevzali. 

Být mámou je tou největší životní motivací, říká Andrea Kerestešová Růžičková

"Mates je podle mě na baterky, jinak si to nedokážu vysvětlit. V noci moc nespí a přes den už vůbec. Permanentně vyžaduje nějakou zábavu, naštěstí si ji teda umí najít i sám. Je hodně emotivní, když zrovna neječí, tak se nahlas chechtá. Je to láska," řekla herečka v nedávném rozhovoru pro náš web. 

Nikol Štíbrová vtipně komentuje mateřství na svém webu, navíc vystupuje jako součást uskupení 3v1 a také moderuje na Evropě 2. 

Mateřská je někdy vojna. A Mates není žádná uťáplina, říká Nikol Štíbrová
Poznáváte se? Kreslířka dokonale vystihuje, jak vypadá život ženy s malými dětmi!
Témata: Slavní rodiče, Mateřství, Kojenec, Syn, Otec, Vtip, Batole, Sam, Rozvody, partner, Kerestešová Růžičková, První narozeniny, Roční syn, Nik, Par, Thajsko, Herečka, Štíbrová, Chlapeček, Rozchod, Nikol Štíbrová, Sunar, Evropa