Maminka.czNaše tipy

Vyberte si nejlepší dárky pro těhotné [Vánoce 2014]

Iva Endrychová 3.  11.  2014
Lámete si hlavu nad dárkem pro těhotnou partnerku, dceru, maminku nebo kolegyni? Nechte se inspirovat našimi nápady.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Určitě se neomezujte jen na dárky spadající do výbavičky pro budoucí miminko. Ty jsou sice nutné, ale těhotná maminka si z nich příliš radosti sama neužije. Jistě mnoho z nich takový dárek potěší, ale zkuste se i v této kategorii zamyslet a přijít na něco, co by si sama určitě nepořídila. Takže třeba zvolte lepší typ chůvičky nebo lepší značkové oblečení pro miminko.

Úplně nejlepší však je, pokud se s obdarovanou domluvíte, co by se jí líbilo, protože nikdo není nadšený, když se mu doma sejdou tři chůvičky, pět stejných kusů oblečení nebo kočárek, který určitě nechce.

Každé ženě samozřejmě uděláte radost i pěkným doplňkem nebo šperkem, či knížkou. Již brzy se budete moci poohlédnout i v dalších kategoriích.

V tomto článku se však zaměříme i na dárky, které udělají radost přímo budoucí mamince

Rozmazlující dárky

Prenatální relaxační masáž

Přibližně 800 až 2 000 Kč

Těhotenství znamená pro ženu neobvyklou zátěž páteře a okolního svalstva. Mnoho budoucích maminek si stěžuje na bolesti v kříži, proto jim jistě uděláte radost poukazem na těhotenskou masáž. Prospěje nejen fyzické, ale i duševní pohodě maminky. 

Klepněte pro větší obrázek
Masáž budoucí maminku příjemně uvolní.

Profesionální focení

Kolem 2 000 Kč, ale cena se může lišit

Nechte zvěčnit svou partnerku s rostoucím bříškem. Budete tak mít originální památku na její těhotenství. Nebojte, fotografové, kteří nabízí tuto službu, mají k budoucím maminkám citlivý přístup a o podobě fotografií samozřejmě diskutují se svou klientkou.

Klepněte pro větší obrázek
Fotografie s těhotenským bříškem bude příjemnou vzpomínkou.

Luxusní den pro maminky

Přibližně 3 500 Kč

Každá žena miluje, když o ni někdo pečuje. Nechte svou nastávající maminku pořádně rozmazlit.  Dopřejte jí den plný luxusu. Balíček je sestavený dle poskytovatele, avšak většinou obsahuje těhotenskou masáž, služby manikérky a pedikérky a případně kosmetičky. Záleží jen na vás, jaký balíček vyberete.

Klepněte pro větší obrázek
Každá nastávající maminka si bude připadat jako princezna.

Plavání nebo cvičení pro těhotné

Stovky až tisíce korun

Ani v tomto období by ženy neměly zapomínat na péči o fyzickou zdatnost. Jen se v nabídce kurzů poohlédněte po těch, které se jsou přizpůsobeny cvičení těhotných žen.

Klepněte pro větší obrázek
Plavání uleví od bolestí zad a kloubů.
Témata: Naše tipy, Vánoce, Výběr, Maminka pomáhá, Značkové oblečení, Kabelka, Budoucí miminko, Velká kniha o mateřství, Hotový výrobek, Zvolená hudba, Speciální koš, Sto korun, Potravinový doplněk, Česká značka, Citlivý přístup, NEJ, Intimní chvíle, Dar, Femibion, Milá vzpomínka, Relaxační hudba, Eshop, Poukázky, Jemná masáž, Přesný čas