Maminka.czNaše tipy

Vyberte si nejlepší dárky pro těhotné [Vánoce 2014]

Iva Endrychová 3.  11.  2014
Lámete si hlavu nad dárkem pro těhotnou partnerku, dceru, maminku nebo kolegyni? Nechte se inspirovat našimi nápady.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Něco pro čtení a poslech

Můj těhotenský deník

223 Kč, Kniha.cz

Těhotenství, to je devět měsíců plných nových zážitků a emocí, které stojí za to zaznamenat. Součástí jsou i praktické informace a doporučení jednotlivým týdnům těhotenství a také informace o tom, jak vaše miminko roste.

Klepněte pro větší obrázek

Nová velká kniha o mateřství s CD

404 Kč, Kniha.cz

Kniha, která budoucí maminku provede těhotenstvím až po první měsíce po porodu. Nejedná se o překladovou literaturu, jak je u těchto publikací běžné, ale na přípravě této knížky se podíleli přední čeští odborníci, takže v ní jsou popsány aktuální problémy a situace, se kterými se mohou setkat čeští rodiče. Na CD pak rodiče najdou melodie pro nejmenší a jejich maminky.

Klepněte pro větší obrázek

Líný rodič

268 Kč, Kniha.cz

Nestaňte se otroky svých dětí. Dětem nejvíce prospějete, pokud budete líní. Váš život bude snažší a finančně méně náročný a z vašich dětí vyrostou šťastní a soběstační jedinci. Jinými slovy i být rodičem má své meze a ty vám pomůže najít výše zmíněná knížka.

Klepněte pro větší obrázek

Relaxační hudba

Stovky korun

Harmonické skladby pro duševní pohodu usnadní usínání a zklidní budoucí maminky po náročném dni a má pozitivní vliv i na psychiku vašeho miminka. Dobře zvolená hudba maminkám pomáhá i uvolnit se u porodu.

Klepněte pro větší obrázek
Správná hudba navodí příjemnou atmosféru.
Témata: Naše tipy, Vánoce, Výběr, Maminka pomáhá, Speciální koš, Přesný čas, Milá vzpomínka, Profesionální focení, Sto korun, Kabelka, Potravinový doplněk, Budoucí miminko, Praktický dárek, NEJ, Citlivý přístup, Zvolená hudba, Relaxační hudba, Těhotná maminka, Femibion, Dar, Hotový výrobek, Speciální kosmetika, Odlitek, Van, Poukázky