Maminka.czČasopis Maminka

Vychází dubnová Maminka. Na titulce s herečkou Lenkou Zahradnickou

redakce 19.  3.  2018
Je to neuvěřitelné, ale v prodeji je již čtvrtá Maminka letošního roku. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali usměvavou herečku a maminku půlroční Jasmínky Lenku Zahradnickou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S herečkou si povídala nejen o mateřství, ale také o plánech do budoucna a práci naše kolegyně Míša.

Jak si užívá otcovskou roli po čtyřicítce Saša Rašilov, se dozvíte ve fejetonu otce. K jaru patří bylinky a vůně. Věděly jste, že když se obklopíte tou správnou vůní, můžete mnohem snáze přežít těhotenské nevolnosti, zvládnout psychickou přípravu na porod a i u samotného porodu třeba ztišit porodní bolesti? Objevte s námi kouzlo aromaterapie.

Jaké je to vychovávat dvojčátka? O své zkušenosti se s námi podělily tři maminky, z nichž jedna porodila dvojčátka dokonce dvaktrát. Poprvé dvojvaječná, podruhé jednovaječná.

Čekáte každým dnem nebo týdnem narození prvního potomka a máte obavy, jak péči o novorozence zvládnete? Nebojte, v nové Mamince se dočtete vše potřebné.

Přetahovat, nebo nepřetahovat? To je otázka, kterou znají všechny maminky, které mají doma syna. Zeptali jsme se lékařů, jak to tedy s předkožkou doopravdy je.

V dubnovém čísle najdete také speciál Alergie. Opět se můžete těšit na dětskou módu, tentokrát s velikonoční tematikou, zdravé dobroty pro děti i těhulky a samozřejmě také na velkého průvodce, co vás čeká u blížících se zápisů.

Dubnovou Maminku si můžete koupit i přes SMS. Jak na to? Je to jednoduché

Stačí, když pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru:

MAMINKA1804W mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ

Příklad: MAMINKA1804W Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 779 00

Cena každé přijaté SMS je 60 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné).

Provozuje CN INVEST, a. s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cninvest.czwww.platmobilem.cz.

 

Chcete ušetřit a výhodně nakoupit? Pojďte s námi na nákupy do Lindexu

Herečka Lenka Zahradnická je maminkou. Holčičce dala pohádkové jméno
To je ale podoba! Tomáš Klus konečně ukázal obě roztomilé děti

 

Témata: Porod, Časopis Maminka, Herec, Alergie, Saša Rašilov, DPH, Míša, První potomek, Len, Mezera, Těhotenská nevolnost, Olomouc, Otcovská role, Maminka a značka Lindex, Velký průvodce, Herečka, Psychická příprava, Dětská móda, Lenk, Vůně, Zdravá dobrota, Správná vůně, Titul, Fejeton, Lenka Zahradnická