Maminka.czČasopis Maminka

Vychází největší číslo roku časopisu Maminka. A nechybí slevové kupóny na nákupy!

redakce 19.  10.  2017
V listopadovém čísle časopisu Maminka vás čeká více než tři sta stran skvělého čtení, rad, rozhovorů, inspirace a také slevové kupóny v rámci akce Nákupy s Maminkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tentokrát jsme na titulku časopisu Maminka nefotili jen jednu maminku, ale rovnou pět.  Konkrétně Vlastinu Svátkovou, Emmu Smetanu, Janu Bernáškovou, Mariku Šoposkou a Veroniku Hejlíkovou. Těchto pět maminek se nám svěřilo, jak si užívají mateřství se svými ratolestmi.

Abychom nenabízeli jen pohled maminek na výchovu, tak jsme oslovili herce Romana Vojtka, aby se nám svěřil, jak si užívá role tatínka.

Dočtete se také, na které bylinky si dát v těhotenství pozor nebo proč je tak složité rodit doma a proč lékaři nestojí o domácí porody.

Jsou to kontrakce, nebo jen poslíčky? Otázky, které napadají téměř každou maminku s devítiměsíčním bříškem. Kdy je tedy ten správný čas vyrazit směr porodnice? Možná vám pomůže náš článek s názvem Už mám jet?

Máte doma miminko a přemýšlíte, že začnete chodit na některý z kurzů pro nejmenší? Poradíme vám, jak vybírat, abyste byli spokojeni oba dva.

V listopadovém čísle jsme se zaměřili na Vojtovu metodu i Bobath koncept. Musí váš drobeček nosit helmičku, která mu srovná hlavičku do správného tvaru? Nebojte se, nejste v tom sami.

Je toho však mnohem více, co vám listopadové číslo přinese. Těšte se na těhotenskou i dětskou módu, skvělé recepty, ale především na slevové kupóny na naši akci Nákupy s Maminkou, která se bude konat 9.–12. listopadu.

Také vás zveme na event časopisu Maminka, který proběhne 11. listopadu od 10.00 do 18.00 hodin v hračkářství Hamleys v Praze.

 

Herečka Míša Tomešová: Kristiánek je šťastné dítě, protože má šťastnou mámu
Vlastina Kounická Svátková: Mateřství mi zachránilo život
Marika Šoposká: Už vím, že jsem hlavně máma
Témata: Časopis Maminka, Nákupy, Marika Šoposkou, Domácí porod, NEJ, Hračkářství, Největší číslo, Jana Bernášková, Marika Šoposká, Bobath koncept, Správný čas, Listopadové číslo, Hamleys, Skvělý recept, Maminka, Slevový kupón, Časopis, Vojtova metoda, Drobeček, Číslo, Správný tvar, Rok, Číslo roku, Vlastina, Praha