Maminka.czČasopis Maminka

Vychází nová Maminka se Zorkou Hejdovou na titulce. Co všechno v ní najdete?

sim 19.  8.  2021
Právě dnes vychází nové číslo našeho časopisu s krásnou Zorkou Hejdovou a jejím synem Nikoláskem na titulní straně. V celém čísle se věnujeme tématu, jak být šéfkou svého mateřství. Co všechno se dozvíte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zbrusu nové zářijové číslo je nejen o tom, abyste věděla, na co máte nárok během svého těhotenství a porodu, ale také, jak si celé šestinedělí zařídit po svém.

Poradíme vám, jak rozvíjet dětský mozek, jak vychovat optimistu a jak a čím jít svým dětem příkladem. Navíc tu najdete i velký speciál Back to work a redakční rady, jak zvládnout mateřský time management.

A jako bonus recepty na výborné svačinky vytažené z trouby a velký módní fashion editorial s dětskou podzimní módou, který jsme nafotili ve slunném Toskánsku. To a mnohem víc. Tak ode dneška v trafikách, na ikiosek.cz nebo časopis můžete objednat i na rohlík.cz nebo košík.cz.

Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Rodičovství, Mateřství, Tipy a rady v těhotenství, Nova, Fashion, Nikoláskem, Nové číslo, Zorka Hejdová, Titul, Časopis, Číslo, Maminka, Celé číslo, Titulní strana, Toskánsko