Vydavatelství Mladá fronta a ArtGen Office Gallery uspořádaly první Business-lifestyle festival Office night

redakce 17.  10.  2015
Vydavatelství Mladá fronta ve spolupráci s ArtGen Office Gallery uspořádalo svého druhu ojedinělý Business-lifestyle festival Office NIGHT s mottem: „V práci nepracujeme. V práci žijeme.“ V hlavní hudební show festivalu vystoupil zpěvák Vojtěch Dyk s kapelou B-Side Band bandleadera Josefa Buchty.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V rámci programu proběhl na hlavním festivalovém pódiu také slavnostní křest speciálního říjnového čísla magazínu ForMen Fashion Bible, které představil šéfredaktor časopisu Jan Müller. Festival Office NIGHT navštívilo přes čtyři tisíce lidí. Festival Office NIGHT se tak stal výjimečnou akcí, která se v Praze ještě nekonala. Festival se inspiroval tradičními „urban“ akcemi pro „business people“, které jsou populární v západních metropolích.

Návštěvníci si mohli poslechnout další skvělé interprety jako Debbi a Xaviera Baumaxu. Koncerty doplnilo několik vystoupení kreativní formace Cirkus trochu jinak, která předvedla i chůzi po laně mezi budovami Art a Gen. V prostorách hi-tech budovy Gen byly představeny nové kolekce módních značek. V budově Art vystoupili skvělí řečníci a motivátoři, například za centrum komplexní medicíny Hnízdo zdraví hovořil lékař proslavený svými poznatky v oblasti psychosomatiky Jan Hnízdil.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Návštěvníci se mohli pobavit focením populárním Fotonautem. V areálu festivalu bylo také mnoho stánků, kde bylo možné si zakoupit skvělé jídlo a nápoje. Festival Office NIGHT byl určen pro všechny čtenáře ekonomických a lifestylových titulů vydavatelství Mladá fronta. Vstup na festival byl zdarma.

Mix inteligentní zábavy a inspirace pro kariéru byl otevřen pro širokou veřejnost a konal se ve čtvrtek 15. října 2015 od 18.00 do 22.00 hodin v prostorách Holešovické tržnice a budovy ArtGen Office Gallery.


Informace o ArtGen Office Gallery

ArtGen Office Gallery je netradiční architektonický projekt dvou administrativních budov Art a Gen v pražských Holešovicích. Je ojedinělý nejen výjimečnou architekturou a strategickou polohou v těsné blízkosti historického centra Prahy, ale i blízkým spojením s uměním. Interiéry neslouží pouze jako administrativní prostory, ale rovněž jako galerie, ve které jsou vystavována díla především českých, ale i zahraničních umělců nebo realizovány módní přehlídky či vernisáže. Více o projektu ArtGen Office Gallery: www.artgen.cz

Hlavní partner festivalu

mBank

Partneři festivalu

PARTNERS, WINDSORS, UOMO NAPOLETANO, FOTO ŠKODA, MASERATI, NATUROMED, GUERLAIN, ROHLIK.CZ, SAFFRON, PROLICHT, PRÉSIDENT, FITSTOP, TRIWA, HAPPY PLUGS, FRAIS MONDE, BARBARELLA, TIMEWOOD, KARE, BOMTON, SUPER SOUSED, PROMOTEŘI.EU, SPIRIT BEADS, HIGH VIBE TRIBE, KRISPOL, SOPHISTIC BY VERONIKA, SANDERIA PRAHA, MLADÝ KOKOS

Mediální partneři festivalu

deník E15, týdeník Euro, magazín ZEN a časopisy ForMen a Moje psychologie, Evropa 2, Rádio ZET

Záštitu nad akcí převzala městská část Praha 7 

Témata: festival, Evropa 2, vernisáž, Bible, Skvělé jídlo, Office, Guerlain, Evropa, Xavier, Vydavatelství, Hlavní partner, Front, Hnízdo, Tržnice, MBA, Městská část, Bus, Art, Maserati, Müller, Windsor, Fronta, Gal