Maminka.czZdraví

Vydavatelství Mladá fronta vydává knihu Vařte zdravě jako my

Reklama 11.  6.  2015
Ve vydavatelství Mladá fronta v edici časopisu Dieta vychází nejnovější kniha Vařte zdravě jako my autorské dvojice Petry Lamschové a Kristýny Ostratické. Kniha Vařte zdravě jako my odpovídá na otázky spojené s tématem zdravého vaření a zdravého životního stylu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kniha je plná receptů a volně navazuje na všechny předchozí publikace autorky Petry Lamschové (zvláště na knihy Jídlo jako životní styl I., II. a III.), které se od svých vydání dočkaly i několika dotisků. V pořadí se jedná o již o desátou autorčinu knihu.

Slavnostní křest knihy Petry Lamschové a Kristýny Ostratické Vařte zdravě jako my se uskuteční v rámci slavnostního vyhlášení soutěžeHubneme do plavek v sobotu 13. června 2015 ve 14.50 hodin, v areálu Žlutých lázní, Praha 4-Podolí, a to za osobní účasti autorek. Knihu pokřtí Dara Rolins a Petr Havlíček. Křest knihy bude moderovat Zorka Hejdová.

Anotace knihy

Může být zdravý životní styl zábava? Ano. A dá se vařit zdravě a dietně tak, aby vám jídlo vykouzlilo na tváři úsměv? Ano. Zkuste to jako Kristýna Ostratická a Petra Lamschová, které se o to snaží již několik let v časopise Dieta a vždy se u toho pobaví a nasmějí. Kristýna miluje netradiční kombinace zdravých chutí, Petra zase saláty a maso.

A tak pro vás připravily výběr toho nejlepšího, co spolu uvařily, umixovaly a upekly. A přidaly ještě něco ze své kuchyně. Dochutily to vše dobrou náladou, dokořenily smíchem – a zdravá kuchařka plná skvělých receptů je tu. Zkuste vařit a ochutnávat s nimi.

Klepněte pro větší obrázek
Počet stran: 184 I Vazba: Pevná bez přebalu lesklá I Rozměry:167 x 240 I Cena: 279 Kč
Témata: Zdraví, Výživa a stravování, Naše tipy, Zdraví na Heureka.cz