Maminka.czMaminka roku 2021

Vyhlášení Maminky roku 2021: Míša Tomešová se ztratila i s obálkou se jménem vítězky

Simona Procházková 28.  10.  2021
Slavnostní galavečer Maminky roku 2021 byl plný nečekaných překvapení. Jak to bylo s vyhlášením vítězky v kategorii Maminka blogerka? Málem nebyla vůbec vyhlášena! A to kvůli ztracené obálce, ve které se skrývalo jméno vítězky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Cenu přichází vyhlásit Míša Tomešová," zahlásil moderátor Tomáš Klus. V sále nastal potlesk. Ale Míša nikde. V publiku se všichni začali rozhlížet. Kde je Míša? Zapomněla? Ztratila se? Nakonec jí reportér Petr Mokroň alias herec Justin Svoboda objevil v pokoji 301, kde hledala obálku se jménem vítězky.

Na tuhle část večera přišlo množství dotazů: "Bylo to nahrané?"

Projekt Maminka roku 2022 čeká na své velké finále. Podívejte se, jak probíhal galavečer loňského ročníku

Ano. Celá tahle část z galavečera byla připravená ve scénáři, který psal režisér Karel Dlabač s naší šéfredaktorkou Alicí Rossi. "Chtěli jsme odlehčit v těch těžkých emočních momentech, které v průběhu galavečera nastávají, když se pouští příběhy finalistek. A tak jsme vymysleli nejprve postavu reportéra, jehož jméno jsme parafrázovali od jiného známého moderátora, a pak přišel nápad na tuhle scénku, kdy si někdo zapomene obálku," líčí Alice Rossi.

"Bavil nás ten nápad, protože v přímých přenosech se stávají různé věci a vlastně to vždycky vyzní vtipně," dodává Karel Dlabač.

A co vy? Věřili jste, že Míša opravdu ztratila obálku?

Témata: Časopis Maminka, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Michaela Tomešová,, galavečer, režisér, Alice Rossi, Maminka, Obálka, Míša, Tomeš, Vyhlášení, Vítězka, Tomáš Klus, Míša Tomešová, Karel Dlabač, Nečekané překvapení, Vít

Video