Maminka.czSoutěže

Vyhraj boty z nové kolekce značky Crocs se superjeans.cz!

Reklama 25.  7.  2011
Crocsy jsou lehké, pohodlné, neklouzavé, módní a funkční. Kromě použití pro volný čas a sport jsou Crocsy ideální pro zaměstnání, kde musí být člověk dlouho na nohou – bota má ergonomický tvar a díky masážnímu vzorku ve vnitřku boty podporuje správné prokrvení chodidel.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Díky těmto funkcím jsou Crocsy ideální i pro osoby trpící různými zdravotními obtížemi jako je artróza, problémy se zády, zdravotní komplikace spojené s cukrovkou, různá zranění, nebo roztroušená skleróza. Boty jsou také perfektní pro těhotné ženy.

Kromě toho, že jsou lehké a pohodlné, podporují Crocsy klenbu chodidla, akupunkturní vzorek zabezpečuje správnou cirkulaci krve a speciální zpevnění v oblasti paty zamezuje deformaci boty pod váhou těla.

Je prokázáno, že nošení Crocsů snižuje únavu svalů o 62 procent oproti stání naboso. Díky ventilačním otvorům Crocsy skvěle větrají, materiál je navíc pamatovatelný, boty proto lze individuálně tvarovat na míru jakémukoliv typu chodidla.

Základem modelové nabídky je všem dobře známý model Crocs Cayman nebo také Classic.

Oblíbenost u zákazníků si Crocsy získaly díky široké nabídce ženských, pánských a hlavně dětských modelů. V kolekci 2011 najdete nové modely - balerínky, pantofle, žabky a nejnovější hit tenisky Hover lace up, které váží pouze 249 g.

Přidejte se také k fanouškům botů Crocs na Facebooku.

Líbí se Vám Crocsy a chcete je zadarmo? Není nic jednoduššího - zasoutěžte si s internetovým obchodem www.superjeans.cz, který se specializuje na prodej renomovaných módních značek Tom Tailor, Mavi, Mustang, Bugatti, Sandwich a mnoho dalších již několik let. V e-shopu můžete také koupit spodní prádlo zn. Calvin Klein, Bugatti a Mustang. Široká nabídka obuvi Crocs je samozřejmostí. Výhodou tohoto e-shopu je veškeré zboží skladem a expedice objednávek v den objednávky nebo následující pracovní den.


Jak na to?

Stačí se přihlásit na Maminka.cz a správně odpovědět na soutěžní otázky, které najdete v tomto článku.

Dárkovou poukázku v hodnotě 1000,- Kč na nákup v internetovém obchodě www.superjeans.cz. vyhrávají celkem 3 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázky. Výhru obdrží soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázky a odpověď zašlou jako 30., 60. a 90. v pořadí.

Výherci:
mela2
hanul
Milka98

Odpovědi na soutěžní otázky najdete na www.superjeans.cz.

Možnost odpovídat máte od 25. 7. do 31. 7. 2011.

Pokud nejste zaregistrována, nebo přihlášena, klikněte sem.

Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE.

A jak vyhrát? Stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky:

Témata: Soutěže

Video