Maminka.cz7. týden těhotenství

Vyhrajte kapky na dětskou koliku a podporu trávení!

redakce 14.  10.  2013
Vyhrajte kapky na dětskou koliku a podporu trávení!
Nadýmání, plynatost, kojenecká kolika, průjem i zácpa jsou odrazem stavu naší trávicí soustavy. Pokud chcete u sebe či dětí trávicí potíže minimalizovat, podpořte ve střevech koktejl užitečných bakterií, které zažívání prospívají. Jako třeba probiotická mléčná bakterie Lactobacillus reuteri Protectis, která je přirozenou součástí zažívacího traktu a podporuje zrání střevních tkání a rozvoj zdravé mikroflóry. V kapkách je možné dodat organismu 100 milionů těchto tělu přátelských bakterií denně!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Probiotické mléčné bakterie Lactobacillus reuteri Protectis se do střev dostávají živé a při osidlování střevní sliznice eliminují množení škodlivých mikroorganismů a napomáhají růstu tělu prospěšných bakterií. Snižují riziko infekce zažívacího traktu a podporují v něm přátelské prostředí,“ vysvětluje pediatr a alergolog Milan Matulka. Podávání tohoto patentovaného kmene probiotik je vhodné u každého, přičemž u dětí, těhotných žen a seniorů je právě forma kapek k užívání nejideálnější. Více se dozvíte na www.protectis.cz .

Patentovaný kmen probiotické bakterie Lactobacillus reuteri Protectis je aktivní složkou termostabilních kapek BioGaia ProTectis 10 ml, které v lékárnách nabízí společnost Ewopharma. Kromě preventivního podávání se doporučují například proti novorozenecké kolice. Klinické studie ukázaly, že je-li tato mléčná bakterie podávána kojencům s kolikou, miminka se zklidní a výrazně se zkrátí doba jejich každodenního pláče. Významně zkracuje i dobu trvání akutního průjmu a zmírňuje nežádoucí účinky antibiotik. Kapky podporované Českou pediatrickou společností jsou vhodné pro každého, pro děti již od prvního měsíce života.

Zkuste zodpovědět soutěžní otázku a vyhrajte kapky BioGaia ProTectis 10 ml na dětskou koliku a podporu trávení od společnosti Ewopharma!

Výhru 1 balení termostabilních kapek BioGaia ProTectis 10 ml (balení v ceně 517 korun) vyhrává
5 soutěžících, kteří správně odpoví a jejich odpověď dorazí jako 20., 40., 60., 80. a 100. v pořadí.

Možnost odpovídat máte od 14. do 20. 10. 2013.

Výherci:
Veronika B. (Praha 6)
Viktorie K. (Děčín 6)
Monika V. (Skalná)
Barbora K. (Hodonín)
Marcela K. (Fulnek)

Nápovědu hledejte na www.detska-kolika.cz.

Témata: Soutěže, Střevní sliznice, Barbora K, Mléčná bakterie, Hodonín, Výhra, Dětská kolika, Trávení, Lactobacillu, BioGaia