Maminka.czSoutěže

Vyhrajte kvalitní dětskou cyklosedačku Bobike!

Inzerce 2.  12.  2013
Vyhrajte kvalitní dětskou cyklosedačku Bobike!
V tomto týdnu probíhá soutěž o špičkovou dětskou sedačku na jízdní kolo od renomovaného výrobce Bobike. Cyklosedačky Bobike jsou jedničkou v zemích Beneluxu, ve kterých je jízda na kole součástí každodenního života.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sedačku do soutěže dodává firma Citybikes - městská kola, skládací kola a elektrokola.

Sedačky Bobike jsou ideální k častému využívání. Jsou vyrobené z kvalitních plastů a je u nich kladen důraz na promyšlený design, který maximálně usnadňuje jak manipulaci se samotnou sedačkou, tak obsluhu dítěte.

Zásadní důraz je pak kladen na bezpečnost dítěte. Cyklosedačky Bobike splňují přísnou bezpečnostní normou EN1434 a mají certifikaci TÜV.

V čem je dětská cyklosedačka Maxi Tour Exclusive jiná než konkurenční výrobky?

1. Sedačka roste s dítětem. Díky unikátnímu systému posuvného opěráku lze zvyšovat bezpečnostní límec podle výšky dítěte. Posuvné opěrky nohou jsou samozřejmostí.

2. Bezpečnostní pásy se připínají ve dvou bodech do opěráku a proto lze usadit dítě na sedačku již s přilbou (pásy se nepřevlékají přes hlavu). Nastavení délky pásů je velice snadné a lze jej provést ve třech bodech tak, aby bylo optimální k postavě dítěte.

3. Sedačka je vybavena bateriovou blikačkou.

4. Sedačka má unikátní adaptér přímo na nosič kola, a proto ji lze velice snadno z kola odnímat. Adaptér je navíc lehký a na kole nepřekáží. Oproti jednobodovému držáku, který je u konkurenčních výrobků obvyklý, se sedačka při jízdě nerozhoupe, a proto je jízda na kole snažší a bezpečnější.

5. Límec kolem hlavy dítěte zamezuje zvrácení hlavy, pokud dítě usne a zvyšuje tak bezpečnost dítěte. Prohlubeň v zadní části límce usnadňuje opření hlavy s přilbou.

Výhru dětskou cyklosedačku Bobike Maxi Tour Exclusive Urban Cream vyhrává 1 soutěžící, který správně odpoví a jeho odpověď dorazí jako 200. v pořadí.

Výherce: Tereza N. (Radiměř)

Možnost odpovídat máte od 2. do 8. 12. 2013.

Témata: Soutěže, Bezpečnost dítěte, TUV, Unikátní systém, Bobík, Výhra, Bob, TÜV