Maminka.czNovorozenec

Vyrazte s dětmi na Pigyádu! Užijete si spoustu zábavy

redakce 7.  8.  2014
Vyrazte s dětmi na Pigyádu! Užijete si spoustu zábavy
Užijte si ještě před návratem do školy báječný víkend spolu s dětským rádiem Pigy. Čeká vás spousta soutěží o ceny i příjemný koncert Davida Deyla a kouzlení s Pavlem Kožíškem. Letošním tématem Pigyády je zvířátkohraní.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dětské rádio Pigy určené především pro malé posluchače chystá na konec prázdnin další sportovně zábavnou akci Pigyáda. Tentokrát bude její téma Zvířátkohraní.

Dva dny plné zábavy a atrakcí pro děti i dospělé jsou opět tady. Zpříjemnit si můžete srpnový prázdninový víkend v parku Mirákulum v Milovicích, kde pro vás Pigy znovu nachystal soutěžní lesní stezku, kde na vás budou čekat Pigyho kamarádi – kocour Vojta, netopýrek Pierre, veverka Laskonka, sova Heda nebo zajíc a velký umělec Antonín, myška Bibi a kachna Justýna. Ti pro vás přichystali spoustu zábavy a úkolů.

„V parku si dále užijete bezpočet atrakcí, premiérově se můžete shlédnout divadelní představení Prasátko Pigy a průšvih s mapou, nebo si užít velkolepý program v amfiteátru, který pro vás Pigy nachystal,“ dodává Zdenka Chocholoušová, manažerka dětských produktů.

Program sobota 23. srpna 2014 (dnem provází Pavel Cejnar)

12:00 Slavostní zahájení
12:05 F&F taneční a módní workshop s Eliškou
12:15 David Deyl (koncert)
13:00 En.Dru (zvířátkovej beatbox)
14:00 Prasátko Pigy a průšvih s mapou (Premiéra divadelního představení)
14:50 F&F taneční a módní workshop s Eliškou
15:00 Dovádění s Hankou Kynychovou a Pigym
15:30 Mega show CIRK LA PUTYKA
16:30 Dětská afterparty s Pavlem Cejnarem (diskotéka)

Program neděle 24. srpna 2014 (dnem provází En.Dru)

12:00 Slavostní zahájení
12:05 F&F taneční a módní workshop s Eliškou
12:15 Kouzlení s Pavlem Kožíškem
13:00 Prasátko Pigy a průšvih s mapou (Premiéra divadelního představení)
14:00 En.Dru (koncert)
14:50 F&F taneční a módní workshop s Eliškou
15:00 Dovádění Hankou Kynychovou a Pigym
15:45 Pískomil se vrací (koncert)

Stezka bude otevřena po oba dva dny od 10:00-16:00.
Park Mirákulum je otevřen od 9:00-19:00.

Vstupenky budou k dostání na místě. Akce se koná za každého počasí.


Pigy je první české pohádkové rádio, které je dostupné na webové stránce www.Pigy.cz. Je určené především pro malé posluchače a to primárně ve věku od 3-8 let. Pigy nepřetržitě vysílá nejen rádio Pohádka, kde je možné zaposlouchat se do klasických pohádek, ale i dvě on-line rádia - první z nich hraje nejznámější písničky z pohádek a druhé Disco Trysko, hitparádu dětských hitů.

Pigy je rovněž bezpečný web pro děti. Obsah rádia je podporován dalším multimediálním obsahem na internetu, jedná se o celou řadu edukativních her vlastní produkce, zaměřené na dovednosti a učení „hrou".

Pigy se kromě zábavy stará také o zdravý životní styl dětí. Pravidelně s dětmi cvičí, ale také připravuje kulturně zábavné akce se sportovními aktivitami, která stmelí a pobaví děti a rodiče. Je symbolem dětského moderního a zdravého životního stylu.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Justýna, Netopýr, Pierre, Rád pohádka, Konec prázdnin, Spoušť, Kouzlení, Diskotéka, Cirk La Putyka, Veverka, Prázdninový víkend, Dovádění, Bibi, Sportovní aktivita, Myška