Maminka.czTestovací klub

Vyzkoušeli jsme vylepšené dudlíky. Jak dopadly v testu?

Simona Procházková 24.  8.  2018
Chcete být informováni o novinkách na trhu? Zajímají vás recenze produktů (nejen) pro děti? Pak jste na správném místě! O své zkušenosti se s námi podělili přímo samotní rodiče. A můžete jimi být i vy!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tentokrát jsme testovali Dudlíky NUK, (2 kusy v balení) 

Klepněte pro větší obrázek
 

Dudlíky NUK

Nyní se ještě více podobají jejich přirozenému vzoru. Dudlíky Nuk dokonale vyhovují dětské čelisti, byly vylepšeny a inovovány. Jsou užší, tenčí a plošší než kdykoli dříve, svým tvarem věrně napodobují matčinu bradavku při kojení a dokonale miminku padnou do pusy. Dudlíky Nuk aktuálně přicházejí v opakovaně použitelné krabičce, která je zároveň malým, praktickým přepravním pouzdrem a současně dudlík chrání před veškerými nečistotami. 

Zapojte se do našeho testovacího klubu! Co všechno budeme zkoušet?


Jsme zamilované! 

Klepněte pro větší obrázek

Už nějaký ten týden jsem uvažovala o tom, že dudlík dceři pořídím, protože si neustále strká ručičky do pusinky a ocucává rukávky. Měla jsem radost, že mi domů dorazil právě Nuk, používám už tuhle značku na lahvičkách. 
Líbí se mi samozřejmě, že neobsahuje BPA a má ortodontický tvar, ale i barevné provedení. Nejdřív ho Klárka nechtěla, ale po dvou dnech zkoušení se konečně zadařilo a Klárinka dokonce sama usnula v postýlce bez chování a houpání. A hlavně se zbavila ruky v pusince! Děkujeme Mamince za možnost testování! 

PAVLA (34) maminka Klárky (5 měsíců), žijící v Pardubicích 

Chcete i vy testovat naše produkty? Zapojte se do Testovacího klubu rodičů. Více informací a přihlášku najdete TADY

Krásný! 

Klepněte pro větší obrázek


Dudlík mě na první pohled zaujal svým vzhledem. Líbí se mi hravý a barevný design. Body dávám také za anatomický tvar. Také speciální krabička, ve které je možné dudlík vyvařit v mikrovlnné troubě, šetří čas a usnadní práci. Celkově jsme spokojeni, synovi se příjemně drží. Trochu jsem se zpočátku bála, že ho bude odmítat, protože byl zvyklý na šidítka jiné značky, ale hned si ho zamiloval a pomáhá si s ním také při prořezávání prvního zoubku. 

IVANA (30), maminka Honzíka (7 měsíců), žijící v Praze 

Usnadní život! 

Klepněte pro větší obrázek

Moc mě potěšilo, že jsme byli vybráni k testování dudlíků Nuk. První příjemné překvapení nastalo v momentě, kdy jsem dudlíky otevřela. Balené jsou totiž v krabičce, kterou když dáte do mikrovlnné trouby a přidáte vodu, dudlíky se vyvaří. Líbí se nám design a anatomický tvar. Za co má u nás dudlík minus, to je kroužek na šňůrku pro upevnění přímo uprostřed. Jsme totiž zvyklí na dudlík lehce poklepat uprostřed, než ho Maty začne znalecky dumlat. 

MICHAELA (30), maminka Matěje (2 měsíce), žijící ve Slatině 

K dostání všude! 

Klepněte pro větší obrázek
 

Tiborek je třetí kluk v rodině a od narození vděčný uživatel dudlíků. 
I tenhle mu padl do oka i do pusinky a nemusela jsem ho nijak přemlouvat. 
Oproti jiným asi nejvíce oceňuji fakt, že jsou tyto dudlíky k dostání na mnoha prodejních místech a nejsem odkázána třeba na jednu lékárnu. Hodně praktické je i balení po dvou – akorát do kočárku a jako rezerva do přebalovací tašky. A design s jízdními koly? Vtipný a pro chlapečka určitě to pravé, což smíchem ocenili i starší bráchové. 

PETRA (38), maminka Tibora (5 měsíců), žijící ve Velimi u Kolína 

Vyzkoušená kvalita! 

Klepněte pro větší obrázek


Se značkou Nuk jsem se poprvé setkala před lety, když jsem pořizovala výbavičku pro první dítě. Nyní, když jsem nakupovala pro dcerku, opět jsem sáhla po této značce. Syn a teď i dcerka si dudlík oblíbili. Zaujala mě široká škála barev a obrázků, které dudlíky zdobí, příjemná cena a dostupnost. Později jsem se přesvědčila o kvalitním zpracování savičky – připomíná tvar bradavky při sání dítěte, vykrojení pěkně sedne pod nosánek miminka a silikon vydrží spoustu hodin dudlání. 

MARTINA (34), maminka Viktorie Elly (3 m), žijící v Brně 

Testujeme s dětmi: Jak dopadly pěny na koupání a sprchové gely pro děti?
Testovali jsme hračky. Které u našich dětí bodují?
Testujeme s dětmi: Jak dopadl bublifuk, který slibuje vážně velké bubliny?

Speciál o dudlících

Dudlík (někdy též šidítko) je gumová nebo silikonová náhrada prsu. Je používán k utišení nebo uklidnění dítěte.

Témata: Časopis Maminka, Čtenářské testy, Miminko, Testujeme s dětmi, Testovací klub, Dudlíky, Vyzkoušeli jsme, Velim, Kvalitní zpracování, Krabička, Přebalovací taška, Jak, Správné místo, První pohled, Ortodontický tvar, Dopad, BPA, Banner, Starý brácha, Pardubice, Krásný, Přirozený vzor, Testovací klub rodičů, Design, Mikrovlnná trouba, Dudlíky na Heureka.cz