Maminka.czChování a vztahy

Vyzkoušeli jste už Kámasútru? Šest důvodů, proč byste měli

Korzo.cz 17.  9.  2012
Vyzkoušeli jste už Kámasútru? Šest důvodů, proč byste měli
Staroindický text Kámasútra představuje soubor sexuálních poloh, ale i rad v oblasti vztahů mužů a žen, včetně společenského života.Ne nadarmo jejímu kouzlu propadla už i bájná egyptská královna Kleopatra. Existuje hned šest důvodů, proč Kámasútru vyzkoušet.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Kámasútra se obyčejně překládá jako Písně lásky nebo Milostné melodie. Zkuste své milostné hrátky okořenit těmito věky vyzkoušeným a nesmírně erotickým kořením," radí svým čtenářkám server lesk.cas.sk. A nabízí hned šest důvodů, proč Kámasútru vyzkoušet.

1) Přestanete se stydět

Kámasútra vychází z toho, že o lásce a sexu se má mluvit otevřeně, stejně jako přemýšlet, veřejně diskutovat a dokonce se tomuto umění učit. Proto odhoďte zábrany!

2) Objevíte jiná místa

Konvence stranou, Kámasútru můžete "ochutnat" na těch nejzvláštnějších místech! Neobvyklé polohy vyžadují dostatek prostoru. Nezapomeňte, že k vyvrcholení by se měli oba dostat společnou cestou a tak by měla vést skrze slast toho druhého.

3) Vyzkoušíte nové polohy

V učebnici lásky máte na výběr tolik zajímavých poloh, až se vám zatají dech. Ještě jste neslyšeli o trojnožce, můstku rozkoše, rikše, zvoncích či žábě na houpačce? Nejde o žádné krkolomné polohy, naopak! Při vyzkoušení nových poloh zjistíte, o co všechno jste se dosud ochuzovaly!

4) Poznáte moc afrodiziak

Není třeba připravit pro vašeho miláčka přímo nápoj z mléka, medu a kozlího penisu, jak to doporučuje starý recept z Kámasútry. Zcela postačí vonné oleje, tyčinky, relaxační hudba a dlouhá, třeba i dvouhodinová masáž.

5) Posílíte si svalstvo

Některé polohy vyžadují víc zdatnosti. Zpočátku se vám mohou zdát náročné, ale při pravidelném tréninku zjistíte, jak pěkně se vám zformovalo tělo a že máte mnohem větší výdrž. A to nejen při milování!

6) Získáte víc ženskosti

Dámy, které se řídí radami staroindických textů, si kromě pevného těla pochvalují i zlepšenou psychiku. "Najednou jako bych rozkvetla. Ač nemám ideální postavu, po milování podle Kámasútry si připadá sexy jako nikdy dřív. Cítím se nejpřitažlivější. Takovou ženou, jakou má žena být," cituje server cas.sk čtyřicátnici Anku.

Témata: Chování a vztahy, Důvod, Relaxační hudba, Starý recept