Maminka.czKojení

Vyztužených podprsenek se nemusíte při kojení vzdát. Poradíme vám, jakou si vybrat

redakce 26.  5.  2017
Příroda to má neuvěřitelně zařízené a způsob, jakým se ženské tělo dokáže proměnit během těhotenství a po porodu, je zázrak. Během tohoto procesu se zvětšují prsy, a to leckdy až o několik velikostí. Mnoho podprsenek určených ke kojení je bavlněných a bez výztuže, ale nebojte se vytvarovat si prsy do šatů!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vyztužených podprsenek se nemusí bát ženy s velkým poprsím, a tím pádem ani kojící maminky. V prvních týdnech po porodu asi mnoho žen netouží chodit do společnosti, a proto jsou bavlněné podprsenky bez vyztužení adekvátní.

Už jste slyšeli o Podprsenkové revoluci? Že ne? Podívejte se zde a dozvíte se víc.

Pokud ovšem potřebujete prsy pěkně pozvednout do výstřihu šatů a vyrážíte s miminkem do města, pak se bude vyztužená podprsenka hodit. Specialistky z Trioly nám předvedly jednu, která má ještě další vychytávky.

Kromě odepínacího košíčku má indikátor kojení: můžete si na něm nastavit, ze kterého prsu jste naposledy kojila. Má také flexikostice, které jsou na konci ohebné, aby se přizpůsobily pohybu a nezapichovaly se do prsů.

Více článků věnujících se správnému výběru podprsenek najdete na webu Blesk pro ženy.

Vybrat správnou podprsenku, je věda
Je těhotenství sexy? A co když váš partner chuť na sex nemá?
Největší chyby, které děláte při výběru podprsenky! Jak se jich vyvarovat?
Témata: Děti, Video, Kojení, Krása a styl, pořad, Pór, Pořadí, Jak, Poprsí, Revoluce, Blesk pro ženy, Vyztužená podprsenka, Podprsenka, Kategorie, Podprsenková revoluce, Trio, Výstřih