Maminka.czSlavní rodiče

Těm to ale sluší! William a Kate vzali děti do parku. Podívejte se!

kog 20.  5.  2019
Příroda a pohyb mají obrovský vliv na naši fyzickou a duševní pohodu, říká vévodkyně Kate ve videu, které zveřejnili na Instagramu. S Williamem a dětmi strávili příjemné odpoledne v překrásné zahradě v rámci projektu "Back to Nature" (Zpět k přírodě). Podívejte se na fotky!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Princ William (36) s manželkou Kate (37) vyvedli své tři děti –  prince George (5), princeznu Charlotte (4) a nejmladšího prince Louise (1) – do unikátního zahradního projektu v londýnské Chelsea (RHS Back to Nature Garden).

Z nových fotografií je patrné, že si odpoledne v zahradě všichni skvěle užili. Starší děti si máchaly nohy v potoce a pak se houpaly na provazové houpačce, kde William pohoupal i nejmladšího Louise. Ten už chodí a tak rodičům sem tam utíkal.

Princ Louis slaví třetí narozeniny! Maminka ho vyfotila cestou do školky

Kate také pohovořila o tom, jak důležitý je pro děti pohyb venku. "Náš mozek se z devadesáti procent vyvíjí ještě před dosažením věku pěti let. A to, co dítě zažívá v prvních letech, přímo ovlivňuje vývoj mozku. Proto si myslím, že je velmi důležité věnovat dětem čas opravdu od nejnižšího věku," říká ve videu, které zveřejnili na Instagramu Kensingtonroyal

"Příroda a interaktivita venku mají obrovský přínos pro naši fyzickou a duševní pohodu, zejména pro malé děti," dodává Kate a doufá, že tento park inspiruje rodiny, děti a komunity, aby se všichni dostali ven a užívali si přírody a trávili venku společné chvíle. Vévodkyně se sama na tvorbě zahrady podílela. 

Optimální den dítěte: Tři hodiny pohybu a žádné zírání na obrazovku
Témata: Slavní rodiče, Instagram, Princ William, Kat, Pohoda, Příjemné odpoledne, Kate, Par, Chelsea, Princ Louis, Fotka, Charlotte, George, Zahrada, Duševní pohoda, Style, Ken, Děti