Maminka.czSlavní rodiče

Z Jasmínky Adamcové roste nová Jiřina Bohdalová

Alka Hájková 2.  5.  2011
Z Jasmínky Adamcové roste nová Jiřina Bohdalová
Děti režiséra Jiřího Adamce (63) mají prý o své budoucnosti naprosto jasno. Daník (5) bude hasičem. Dcera Jasmínka (2) má herecké sklony.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Mým dnešním největším zájmem je bezpochyby moje rodina a děti v ní,“ říká otec Daniela (5) a Jasmíny Anny (2) režisér Jiří Adamec. O děti se stará společně s manželkou Janou Adamcovou, kterou letos po skončení rodičovské dovolené čeká návrat do role moderátorky Zpravodajství TV Nova. Co na to říká její manžel?

„Osobně ji k návratu do práce ani trochu nenutím, toto rozhodnutí ponechávám výhradně na ní. Snad to i pak s rodinou a dětmi zvládne.“ říká Jiří Adamec

A jak se těší na návrat do televize Jana Adamcová? „Jsem doma s dětmi spokojená, jsem šťastná, že mě děti potřebují, ale představa, že bych měla být navěky „ženou v domácnosti“, mě zrovna neuchvacuje. Jistě se do práce vrátím,“ dodává Adamcová.

Režisér je rád, že má na děti relativně čas a že jim může dát do života nejen zázemí a lásku, ale také vzdělání, což považuje za stejně podstatné. „Daník už má ale jasno. Bude hasičem.“ říká s úsměvem Jiří Adamec.

Dcera Jasmínka už ve dvou letech umí napodobit kde co a kde koho. „Říkáme jí naše malá Bohdalka,“ dodává pyšně maminka Jana Adamcová.

Témata: Slavní rodiče, Adam, Nova, Jana Adamcová, Ada, Jiřina Bohdalová, Áďa