Zabavte děti chytře po celé léto speciálem od Sluníčka!

sim 18.  6.  2021
Nový Speciál časopisu Sluníčko nazvaný Školka na doma je určený všem předškolákům a malým školákům, kteří rádi luští a lámou si hlavičku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na celkem 72 stranách děti najdou velké množství zábavných úkolů, jako je hledání stínů, bludiště, skládačky, spojovačky, číselné omalovánky či hledání rozdílů. To vše formou ilustrovaných obrázků s pirátskou tematikou, mořskými pannami, dinosaury, včelkami, zmrzlinou a auty. Těšit se mohou také na písničku s notami a melodií, kterou si budou moct pustit na YouTube kanálu časopisu Sluníčko.

Rádi byste děti naučili hodiny a nevíte, jak na to? Ve Školce na doma najdete podrobné vysvětlení s praktickými úkoly a také vystřihovací hodiny s pohyblivými ručičkami z tvrdého papíru pro starší děti. Pro ty mladší jsou určené kartičky s lišáčkem Péťou, na kterých se seznámí s určováním času a hravou formou natrénují roční období, časovou posloupnost a denní činnosti.

S letním speciálem si děti vyzkoušejí psaní jednotlivých číslic a pak si prostřednictvím zábavných úkolů zkusí jednoduché počítání. Čeká na ně také řada pracovních listů s kvízy a hlavolamy podporujícími logické myšlení, trénování ruky na psaní, určováním pravé a levé strany nebo například pohádka o lenivé včelce Amálce.

Školku na doma koupíte za 99 Kč po celé léto ve stáncích nebo s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/slunicko

Červnová Mateřídouška právě v prodeji!
Dílnička: Roztomilé papírové myšky zvládnete vytvořit i s těmi nejmenšími
Vychází Speciál Mateřídouška 2021: Únikovky pro děti
Témata: Mateřídouška, Předškolák, Hry pro děti, Tvoření, Mateřská škola, léto, Předškolák, určování času, Určování, Omalovánka, Nový speciál, YouTube, Časopis, PETO, Malý školák, SLS, Žába, Sluníčko, Úkol, Hlavolam, Celé léto, Speciál, Kvíz