Maminka.czKam s dětmi

Zaběhejte si s Teribearem pro děti

Iva Endrychová 31.  8.  2015
Začátek září je ideální příležitost, kdy začít běhat. A proč se nenechat vyhecovat rovnou dobrým skutkem?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Teribear hýbe Prahou

Letos na podzim se poprvé v Letenských sadech uskuteční desetidenní charitativní happening, který nabídne unikátní atmosféru dobročinné akce s možností pomoci znevýhodněným dětem. Akce s názvem TERIBEAR hýbe Prahou bude probíhat nonstop od 3. do 12. září. Přijďte kdykoliv v těchto dnech a zapojte se. Každý kilometr, který ujdete či uběhnete, se totiž počítá!

Pomocí startovních TERIBEAR čipů se budou každému účastníkovi načítat dosažené kilometry na určeném okruhu v délce 1,3 km. Start bude u Letenského Zámečku a trať povede k Metronomu a zpět.

Klepněte pro větší obrázek

Za každý započítaný kilometr věnují partneři akce 10 Kč na konkrétní dětský příběh, kterému bude díky tomu pomoženo. Své výsledky budou moci účastníci vidět na webových stránkách teribear.cz, které budou pro tuto akci speciálně upraveny a umožní i sledování dosažených výsledků ostatních zapojených lidí. Nadace připravuje i zajímavý doprovodný program. Akce se osobně zúčastní patronka nadace Tereza Maxová a další známé osobnosti.

Výhodou akce je její naprostá neomezenost - kdokolikv, kdykoliv může ujít nebo uběhnout jakkoliv dlouhou trať.  

Desetidenní nonstop charitativní happening s názvem TERIBEAR hýbe Prahou se koná v České republice poprvé. Jeho inspirací byla charitativní akce No Finish Line, která se už od roku 1999 pravidelně koná za podpory knížecí rodiny v Monaku. Jen v loňském roce se zde podařilo dosáhnout téměř 350 tisíc kilometrů, a tím získat pro dobrou věc 350 tisíc Euro. 

Běháme pro děti!

Chcete si užít příjemné odpoledne plné zábavy a sportu a zároveň tak podpořit děti z dětských domovů? Přijďte v neděli 6. 9. od 13:00 do Grill parku na Výstavišti! Motto akce zní: ,,Čím dál doběhnete, tím víc pomůžete dětem z dětských domovů na cestě do života“, neboť partneři akce odmění každý váš sportovní výkon finančním příspěvkem právě dětem z dětských domovů.

Celé odpoledne moderuje Leoš Mareš a kromě dětí z dětských domovů vystoupí kapely Mixle v piksle, MZH a Eddie Stoilow. Děti mají vstupné zdarma a navíc je pro ně připravena spousta atrakcí! Vstupenky jsou slosovatelné o hodnotné ceny.  Těšíme se na vás! Pomáhat dětem Vás bude bavit!

Více info: www.dejmedetemsanci.czinfo@dejmedetemsanci.cz

Běh za předčasně narozené děti

V České republice se předčasně narodí každé desáté dítě. Péče o takové miminko je náročná nejen časově, fyzicky a psychicky, ale také finančně. Právě na podporu těchto rodin se zaměřuje Nadační fond pro předčasně narozené děti. 

Podpořit jej můžet i vy v prvním zářijovém víkendu během maratonu Birell Grand Prix Praha 2015.  Běh pro ženy měří 5 km nebo Birell Běh je na 10 km

Pokud poběžíte za Nadační fond, získáte: skvělou atmosféru, osobní rekord, tričko Žehlím si karmu, navíc z každého registrovaného startovního čísla přispíváte 400 Kč na pomoc konkrétní rodině předčasně narozeného dítěte.

Pro více informací, Vaši registraci prostřednictvím Nadačního fondu pro předčasně narozené děti nebo pokud chcete rodinám předčasně narozených dětí pomoci a získat tričko, kontaktujte Petru Čistou.

Témata: Děti, Kam s dětmi, Leoš Mareš, Maminka cestuje, Tereza Maxová, Charitativní akce, Žábě, Grand Prix, Letenské sady, Patronka, Happening, Příjemné odpoledne, Eddie