Maminka.czDěti

Zahrada jako místo pro všechny? Rozhodně ano

Reklama 24.  5.  2022
Nezáleží na tom, jak velkou máte zahradu. Když je chuť a dobrý nápad, i z malé předzahrádky se dá vytvořit místo, kde si budete užívat slunečné dny vy i vaše děti. Pro ty je zvlášť důležité, aby byly často na čerstvém vzduchu. Co se vyplatí jim pořídit na zahradu, aby je to tam opravdu bavilo?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jaká kritéria musí hračky na zahradu splňovat?

Zásadní je, aby zábavní prvky byly bezpečné. Při nákupu si všímejte všech technických parametrů, jako jsou nosnost, doporučený věk a vhodné umístění. Navíc všechny výrobky musí splňovat přísné evropské normy. Zároveň se počítá s bezpečnostním násobkem, takže se nemusíte obávat, že by dítě z dané atrakce brzo vyrostlo. Všímejte si u výrobků všech detailů – jestli mají certifikáty, zda prošly interním i externím testováním apod. Dále se soustřeďte na to, jestli se dají hrací prvky snadno udržovat v čistotě. Ideální je proto vybírat plastové výrobky, ty se dají snadno umýt bez většího drhnutí. Vybírejte hrací prvky, které jsou hezky barevné a dětem se budou líbit. Aby barvy vydržely nápor slunečního záření, musí mít speciální úpravu proti UV. Pak nevyblednou a zůstanou dlouho syté.

Tipy, jaké hračky budou děti opravdu bavit

Klepněte pro větší obrázek
Houpačka Pejsek, 899 Kč

Můžete ji používat venku i doma. Je velice lehká, takže si ji dítě může klidně tahat samo. Nehrozí žádná sourozenecká rvačka, protože houpačka má tři sedáky, a děti se tak můžou houpat zároveň.

Klepněte pro větší obrázek
Skluzavka KS, 2 099 Kč

Plastová skluzavka zabaví děti klidně na několik hodin. Pro větší zábavu můžete připojit hadici s vodou a navlhčit skluznou plochu, aby klouzání bylo ještě zábavnější. Délka skluzu je 150 cm a celá skluzavka váží jenom 6,5 kilogramu. Její sestavení je snadné a rychlé. Až se ji rozhodnete uskladnit, máte hotovo za pár minut.

Klepněte pro větší obrázekDomeček Chef od Smoby, 9 999 Kč

Největší radost uděláte dětem, když jim pořídíte dokonalý zahradní domeček jenom pro ně. Budou tam mít svůj svět a prožívat svá dobrodružství. Domeček Chef v sobě ukrývá nejenom dům, ale také restauraci a obchod. Má veškeré vybavení, o kterém se dětem ani nesnilo. Obsahuje pult, markýzu, malou kuchyňku, pokladnu, všemožné „jídlo“, nádobí, příbory a další vychytávky. Na oknech jsou otočné žaluzie a na dvě tabule můžou děti napsat menu nebo otevírací dobu. Součástí je lednice, trouba, plynový gril, dřez s kohoutkem, pokladna s kalkulačkou a čtečkou kreditních karet – včetně karty. Domeček lze rozšířit o spoustu dalších příslušenství.

https://www.smoby.com/cz/produkty/outdoor/

Témata: Děti, Reklama, Prezentace klienta