Maminka.czDěti a mateřství

Západní trend měsíčního balení plen dorazil i do Čech!

Reklama 15.  5.  2014
Západní trend měsíčního balení plen dorazil i do Čech!
Plenky patří k nejdůležitějším potřebám v péči o děti, v rodinném rozpočtu patří bohužel k těm nejdražším položkám. V lednu 2013 se v ČR zvedlo DPH a tím i cena plenek a poté v únoru 2014 pleny zdražil i výrobce. Rodiče to mají opravdu těžké a musejí spořit, kde se dá. Poradíme vám, jak nakupovat chytře. Už nemusíte šetřit na kvalitě!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chytré maminky nakupují online

Nebaví vás běhat po městě od obchodu k obchodu s kočárkem, stát ve frontách v supermarketech a hledat nejlevnější zboží pro děti? Neplýtvejte zbytečně časem ani energií a volné odpoledne raději věnujte svým dětem. Všechny dětské potřeby pořídíte výhodně a rychle online. A Feedo.cz má pro vás vždy něco navíc! Nenechte si ujít super akci s nejoblíbenějšími plenkami Pampers!
Více se dozvíte zde.

Plníme přání maminek

Až 65% rodičů se v zákaznických průzkumech vyslovily jasně, nechtějí kupovat látkové pleny, aby ušetřili. Chtějí výhodné měsíční balení jednorázových plen! A Feedo.cz ve spolupráci s Pampers jim vyhovělo. Speciální nové měsíční balení plínek Pampers pořídíte exkluzivně na Feedo.cz za zaváděcí cenu 816,90 Kč! Jedna plenka vás tak vyjde jen na 4,39 Kč!
Více se dozvíte zde.

Ušetřete hned dvakrát: Neplaťte za poštovné!

Pokud chcete ušetřit hned dvakrát, stačí nakoupit na Feedo.cz a buď získat poštovné zcela zdarma a nebo již od 29 Kč. Nenechte si tuto skvělou příležitost ujít a ušetřete! Akce trvá jen do 18. 5. 2014, tak neváhejte!
Více se dozvíte zde.

Dopřejte svému děťátku kvalitu plenek Pampers a ušetřete!

Pleny Pampers si zamilovaly maminky po celém světě. Jsou zárukou suchého zadečku i dokonalého pohodlí jak pro miminko, tak pro maminku. Chcete dopřát svému miminku to nejlepší a přitom ušetřit? Pak se nezapomeňte registrovat do výhodného Pampers Premium Programu na Feedo.cz! Členové programu nakupují plenky Pampers až půl roku za speciální prémiové ceny!
Více se dozvíte zde.

Témata: Děti