Maminka.czKam s dětmi

Zdravě, chutně, raw! Bezva program na víkend pro celou rodinu navíc další tipy

Iva Endrychová 3.  6.  2016
Pokud hledáte program na víkend, zkuste zavítat na pražskou Štvanici, kde se koná už třetí ročník festivalu Rawfest. A pokud vás to neláká, inspirujte se jinými tipy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rawfest na Štvanici

O víkendu 4. až 5. června bude Štvanice patřit festivalu zdravého životního stylu  - Rawfest 2016. Tentokrát se organizátorům v čele se zakladatelkou a majitelkou společnosti Lifefood Terezou Havrlandovou podařilo dotáhnout skutečnou hvězdu podle The Times nejlepšího britského raw šéfkuchaře Russella Jamese. Patronkou festivalu je Miss ČR 1999 Helena Houdová. 

Návštěvníky čeká bohatý program pro malé i velké plný degustací, kulinářských workshopů, ale i sportování a zábavy pro nejmenší. 

Bližší informace o programu a vstupném naleznete na www.rawfest.cz

Večerníčkovský pohádkový les ve Smržovce

S dětmi si můžete bezvadně pobavit na pohádkovém lese. Koná se v sobotu 4. 6. 2016 od 13:00 hodin. Startuje v Čermákových sadech (vstup z Tyršovy ulice). U každé ze známých pohádkových postaviček budou děti plnit úkoly a na konci dostanou u Stromu splněných přání malý dárek. Vstupné na akci je 50 Kč. 

Více informací a registrace: www.veldo.cz

Dětský den v Archeoparku

Nově otevřené muzeum na Moravě - Archeopark Pavlov zve všechny na sobotu 4. června na dětský den. Děti budou mít vstup zdarma. V areálu je čeká plno workshop a pravěká dílna, kde si mohou zkusit vyrobit pazourek nebo vymodelovat Venuši.

Více informací: www.rmm.cz

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Chuť, Tip, Program, Russel, Bohatý program, Víkend, Strom splněných přání, The Times, Miss ČR, Čelo, Malý dárek, Registrace, Archeopark, Pavlov, Tyrš, Vik, Helena Houdová

Video