Maminka.czZdraví

Alphega lékárny už jsou dostupné na 200 místech v Česku

redakce 3.  12.  2013
Každá z nás v lékárně jistě ocení, když je lékárník milý a plný zájmu o naše problémy, když na nás má čas a místo pouhého prodeje léku hledá další možnosti a nabízí varianty řešení našich neduhů. Takové služby ale nenajdeme v každé lékárně. Samozřejmostí jsou zejména pro tradiční české lékárníky, které můžeme nalézt na 200 místech v České republice a jsou označeny logem Alphega lékárna.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Síť nezávislých Alphega lékáren dosáhla v těchto dnech významného milníku. Získala jubilejního 200. člena, jímž se stala mikulovská lékárna U lva. Nová Alphega lékárna, která se nachází v Husově ulici č. 306/48 v Mikulově, disponuje nejen běžně prodejnými léky, léčivými přípravky a doplňky stravy, ale také zdravotní obuví, veterinárními přípravky, produkty alternativní medicíny a samozřejmě také výrobky pro kojence a miminka. Když se objeví na trhu něco, co mikulovská lékárna ve svém stálém sortimentu nemá, ochotně jakýkoli produkt doobjedná, což ocení hlavně maminky s dětmi, které nemají času nazbyt. Kromě širokého sortimentu je samozřejmostí i příjemná atmosféra.

„Alphega lékárna je místem, v němž se pacienti cítí příjemně. Za tárou jsou jim k dispozici lékárníci, kteří poskytují vysoce odborné poradenství, jsou příjemní a diskrétní,“ říká PharmDr. Jana Kopřivová, majitelka 200. Alphega lékárny. „V Alphega lékárně je na prvním místě pacient. Čekají zde opravdoví odborníci, kteří se snaží zohledňovat pacientovu souběžnou farmakoterapii a najít pro něj ten nejvhodnější lék. Naší prioritou je spokojený pacient, kterému se snažíme maximálně pomoci,“ dodává Jana Kopřivová.

Projekt Alphega lékárna má silné zázemí. Podporuje ho společnost Alliance Healthcare, která je největším evropským distributorem léčiv a zdravotnických prostředků a nabízí lékárníkům rozsáhlou podporu. Díky tomu mohou lékárníci zajistit také lepší podmínky pro své zákazníky a pacienty. Mají více času se jim věnovat, konzultovat s nimi jejich problémy či rozvíjet projekty, které zákazníkům nákup v lékárně zpříjemní.

Témata: Zdraví, Zdravotní obuv, Příjemná atmosféra, Lék, Mikulov, Lékař, Zdraví na Heureka.cz