Maminka.czGalerie

Že k těhotenství patří tepláky? Kdepak. Tyhle celebrity vynesly bříško ve společnosti večerních rób!

Simona Formánková 2.  1.  2022
Evokuje vám těhotenství pouze oteklé kotníky a nelichotivá kila navíc? Tyto slavné maminky vás přesvědčí o tom, že nejen drahé róby známých návrhářů, ale i klenoucí bříško ženám dodávají na kráse. Podívejte se, jak zazářily na červeném koberci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ewa Farna

Přestože zpěvačka Ewa Farna s manželem Martinem Chobotem očekávají narození druhého potomka, v pracovních povinnostech rozhodně nepolevuje. A jak se zdá, její píle přináší své ovoce. V minulém roce totiž získala vytouženého Českého slavíka pro nejlepší zpěvačku. Eva Farna se navíc i přes svůj požehnaný stav chopila moderování přímých přenosů Česko Slovenské SuperStar 2021 a také byla patronkou našeho projektu Maminka roku. Ve společnosti se teď objevuje velmi často a vždy jí to neskutečně sluší. Nedávno se například účastnila koncertu nadace Polsat ve Varšavě a v bílé róbě byla opravdu okouzlující. 

VIDEO: Nová zlatá Česká slavice Ewa Farna: Po svém vítězství neskrývala emoce

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, herečka, Krása, Móda, Maminky ve světě, galavečer, Ryan Reynolds, Blake Lively, Keira Knightley, Keira Knightleyová, James Righton, York, Martin Chobot, Jennifer Lawrencová, Leonardo DiCaprio, Celebrity, Oscar, Cook, Bříško, Česká republika, Cannes, Hollywood, Oblečení a móda na Heureka.cz