Maminka.czPorod

Žebříček nejvlivnějších dětí světa: Kdo je na špici?

redakce 14.  3.  2012
Žebříček nejvlivnějších dětí světa: Kdo je na špici?
Nejvlivnějším miminem na světě bylo zvoleno první dítě prince Williama (29) a vévodkyně Catherine (30). A to i přesto, že ještě nebylo zřejmě ani počato. V průzkumu výrobce dárků pro malé děti My1stYears.com zvítězilo dítě, které bude po dědečkovi Charlesovi a otci Williamovi čtvrté v pořadí následnictví na britský trůn.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ačkoliv ještě neexistuje, už nyní předstihlo například dvouměsíčníBlue Ivy Carterovou, dceru pěveckého páru Beyoncé Knowlesové a Jaye-Z. Ta je v žebříčku druhá.
Osmiměsíční Harper, nejmladší dítě Davida a Victorie Beckhamových, skončila třetí. Na čtvrtém místě se umístila osmiletá Phoebe Gatesová (jejímž otcem je miliardář Bill Gates) a do první pětice se vešla i nejmladší dcera amerického prezidenta Baracka Obamy, desetiletá Sasha.

I organizátory průzkumu, kteří respondentům dávali vybrat z dvacítky jmen, výsledek překvapil. Mluvčí My1stYears.com řekla:

"Byla jsem velmi překvapena, že v anketě vyhrálo budoucí dítě Catherine a Williama. Na seznam jsme je přidali čistě jako nápad na poslední chvíli. Ale když o tom člověk popřemýšlí, jako dědic či dědička britského trůnu bude mít toto dítě větší vliv, než všechny ostatní děti dohromady.

Když se k tomu ještě vezme v potaz, jak populární jsou teď William a Catherine, jejich první dítě bude globální superstar."

První desítka nejvlivnějších dětí nakonec dopadla takto:

1. budoucí dítě Williama a Catherine
2. Blue Ivy Carterová (dcera Beyoncé a Jaye-Z)
3.Harper Seven Beckhamová (dcera Beckhamových)
4. Phoebe Gatesová (dcera Billa a Melindy Gatesových)
5. Sasha Obamová (dcera Baracka a Michelle Obamových)
6. Rocco Ritchie (syn Madonny a Guye Ritchieho)
7. Zachary Furnish-John (syn Eltona Johna a Davida Furnishe)
8. Florence Endellion Cameronová (dcera premiéra Davida Camerona a jeho ženy Samanthy)
9.
Giulia Sarkozy-Bruniová (dcera prezidenta Nicolase Sarkozyho a Carly Bruniové)
10.James, vikomt Severn (syn britského prince Edwarda a hraběnky Sophie)

ČTĚTE TAKÉ: Co a kolik pít, abyste nastartovali hubnutí?

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Michelle O, Jay-Z, Rocco Ritchie, Sasha, Guy Ritchie, Blue Ivy, Bill Gates, Svět, Michelle, Dědička, Harper Seven, Billa, Phoebe, Cameron, Nicolas, Žebříček