Ženy, které nechtějí děti... Vysvětlí vám proč

??? 20. 10. 2013 09:44
Že to není póza? Určitě je to póza. O tom žádná...a pokud některá žena upřednostňuje svoji postavu, záliby, psy či osm hodin spánku denně před dětma, tak je to slepice.
Tlapka 3. 12. 2014 13:16
Toto je názor středověký.
Y. 30. 4. 2015 21:23
Každý si může dělat, co chce! A to že mají raději zvířata nebo sebe? To je snad jejich svobodná vůle a VĚC! A říci o někom, že je to slepice, jen utvrzuje fakt, že lidi si pořád myslí že, Žena = dítě!!! Nesmysl.. -_- Asi by jste se měl/a vrátit do doby kamenné ;)
Anonymík 8. 12. 2016 21:39
Docela mě uráží a dotýká se mne, když má někdo takovýhle názor. To jako sakra nejsem nic jiného než chodící děloha? .. Tohle je opravdu ubohé!
Anonymík 8. 12. 2016 21:40
Jéžiš pardon, samozřejmě to mělo být pod hlavní komentář o slepicích :)
Leny 31. 12. 2016 15:51
A ty musíš být pěkná kráva/ debil.
!!! 14. 11. 2017 15:43
takže dle Vás by měla žena rodit vždy, bez ohledu, zda chce? co takhle rovnou ženám vzít hlasovací právo? a ženicha by ji měl vybrat pouze její otec a neměla by mu odporovat!

to jsem netušil, že takoví tmáři ještě existují. myslel jsem že jste vymřeli...

takže zpět do jeskyně!
Vii 17. 11. 2017 21:46
Psi jsou také živá bytost jestli jste to nevěděl/a, tak si dávejte pozor na to, co tady píšete, tím dáváte na jevo, že lidi jsou víc než kterýkoli živočich na Zemi.
A to kvůli společenskému tlaku se máme vzdát všech zálib a důstojného života(8h spánek a pevné zdraví)! vždyť dle Listiny základních práv a svobod máme právo na důstojný život!!! čili 8hodinový spánek, život bez nemocí, stresu, právo rozhodnout se jak žít svůj život apod.
Tímto komentářem hrubě porušujete ústavní zákony!!!
Spygame 20. 10. 2013 21:56
Ty si asi pěkná slepice/slepičák. Ty ženy to jsem napsaly právě proto, aby konečně lidi přestali mít tyhle sto let starý názory. Nebo tobě snad příjde lepší když žena otěhotní a pak se o děcko nestará, týrá ho, nebo ho dokonce odloží do popelnice, ale hlavně že byla přece těhotná tak už má splněno ? Taky děti nechci takže jim naprosto rozumím.
Marta Fialová 4. 12. 2020 20:24
Tak to bychom mohli take vymřet
Marta Fialová 4. 12. 2020 20:48
možná prot jsou ti lidé v domově pro seniory protože neměli žadné děti
??? 21. 10. 2013 12:38
Zbytečně silná slova, ať se rozhodne každej sám, mně to je třeba těžce buřt.
Jana 10. 12. 2013 10:56
Naprosto chápu rozhodnutí ženy, která nechce mít děti. Já mám teďka čerstvě druhé dítě a můžu říct, že se docela těším, až povyroste. Mít děti je pro mě super, až když se s nimi dá domluvit, jako ležící mimina mi nic moc neříkají. Nemám to v sobě, to infaltilní šišlání se mi příčí
Tlapka 3. 12. 2014 13:13
Domnívám se že touha po dětech je většině žen vrozená, ale ne všem, pak je zbytečné do něčeho se nutit
Vii 17. 11. 2017 21:50
není. I moje králice neměla zájem o samce, přeskakovala je a připomínám, že králík je zvíře, tím pádem nechtít děti nebo být na stejné pohlaví je naprosto přirozené, když jsou i homosexuální zvířata, nejčastěji se to děje u králíků třeba.
Jana 30. 8. 2016 10:47
Každá žena má právo na rozhodnutí, co bude s jejím tělem. Já jsem si nikdy nechtěla hrát s panenkami a už jako dítě jsem raději byla s dospělými. Každá žena nemá vrozenou touhu po dětech. Já odjakživa vím,že dítě nechci, těhotenství a porod se mi hnusí. Částečně za to může moje matka,která to pořád dokola popisovala jako strašné trauma,kdy musela ležet v nemocnici.V 16 ti letech nám ve škole pustili porod a ja se zachvatem skončila na traumatologii.Doktoři mě dávali dohromady asi 3 dny.Noje matka mě nazvala simulantkou.O pár let později, jsem mela partnera,který začal velmi tlačit na to, abych otehotnela za kazdou cenu.A opakovaně mě znásilnil.Skončilo to doktory, policií a právníky.Moje matka mě nutila agresivně k těhotenství, že bych prý aspoň jedno mít mela.Řekla jsem jí, že nikdy těhotná nebudu, děti nechci.Otravovala a naléhala,že chce vnoučata a že mít dítě musím.Já jí řekla, že dítě má mít rodič proto, že jej chce a ne že musí.Nakonec, to své tchýni velmi důrazně vysvětlil můj manžel.Ten dítě nechce, řekl mi, že je to pro mě hodně nebezpečné, že mě nechce ztratit.Oba jsme i tak měli zdravotní komplikace a nechceme zbytečně riskovat. Děti nám extrémně nevadí,ale doma chceme mít klid a pořádek. Já odmala vím,že mám problémy se srdcem, omdlivam,a mám ty své fobie a přiznání a diagnostikovaní tokofobie nylo pro mě vysvobozenim.Cítila jsem kolem 30 ti agresivní nátlak okolí, což mi bylo nepříjemné.Matka říká,že se o nás nikdo nepostara na stáří.Tak jsem jí odvětila,proč JSOU duchodaky plný lidí,co je tam odlozili jejich deti.Starám se o starý lidi, co je opustili děti.Ty příběhy jsou strašný.Hodně z nich lituje,ze deti meli a ty je pak okradli o bydleni a penize.Nejsou vsichni zlí.Ale utvrzuje mě to v názoru,že jsem udělala správně a že instinkt se vyplatí poslouchat.Moji matku opustila mmoje sestra,kterou vždy podporovala a favorizovala (chtěla jí připravit i tatu o dum a soudila se s ni).Já jí neopustila a zasahla sejm.ale nastavily jsme si pravidla.
Už neříká,že jsem mela mít dítě.Už se o tom nebavime.Pochopila a prosí mne o odpuštění.Nemohu jí nikdy odpustit křivdu,kterou na mě spáchala.Upřednostňovala mou sestru, pripravila mě o domov.Ja se protloukala sama.Tata a teta mi pomahali trochu.Tata i teta mi rekli, ze respektuji me rozhodnutí a nikdy mě do ničeho nutit nebudou.Matka dostala za vyucenou. Tata mi priznal, ze mel deti z donuceni, protože ona chtěla a meli vsichni.Taky nezapomněl dodat, že lituje, ze si zivot nezaridil jinak.Ale pak mi rekl, tebe bych neměl a to by mi byli lito.Tebe mam rad.jsi me jedine dite,co me nezklamalo a neopustilo.Prostě každý svého štěstí strůjcem.
Lenka 2. 9. 2016 11:37
Fascinují mě odsuzující názory lidí, kteří ráno vstanou, jdou do práce, vyzvednou děti ze školky, udělají s nimi úkoly, uvaří, uklidí, večer zasednou k Ordinaci v růžové zahradě a následně jdou spát. Tak žijí den za dnem a přijde jim to normální.
Odsuzují ženy, které nechtějí mít děti ze sobeckosti.
Narodili jsme se svobodní a máme právo rozhodovat o svém životě. Od zvířat nás liší, alespoň některé z nás, že krom instinktů používáme také mozek a někteří z nás i tu část, která běžně plně využívána není, protože na sobě během života pracujeme. Proč? Protože od dětství cítíme, že je něco víc…
Otázky kdo jsem? Proč jsem tady? Jaký je můj úkol, cíl? Hledání odpovědí a nalézání sebe sama…
To je ale pro ty, kteří jen odsuzují naprostá SCIENCE FICTION.
Já nechci mít děti. Je mi 36 a že role matky není pro mě, vím od puberty. Jsem zdravá, mám trvalý vztah, nemám žádná zásadní traumata z dětství. Mohla bych předkládat důvody jako finance, bydlení v pronájmu, že mi maminka zemřela, když jsem byla malá a to mě poznamenalo… apod., jako jsem to dělala roky kvůli kritickým a někdy až nenávistným reakcím okolí na holé konstatovaní, že JÁ NECHCI DĚTI.
Dnes už jsem dál a proto je mi jedno, co si kdo myslí. Chcete mě odsoudit? Jen směle do toho, stejně si na mně nic nevezmete a můj názor se tím nezmění.
Nejde o pózu ani sobeckost. Kdo ví, třeba to ještě přijde, ale dosud jsem tu potřebu prostě neměla a přítel je s tím srozuměn a plně se mnou souhlasí. To je pro mě podstatné, ostatní ať si myslí své. Já jim do svědomí také nesahám.
Vlastně mi přijde celá tahle diskuse, kde se navzájem kritizují lidé, kteří by se měli spíše podpořit, velmi hloupá a krátkozraká. Nicméně jsem se rozhodla napsat svůj názor, protože jsem sama roky měla pocit, že se mnou není něco v pořádku a snažila jsem se argumentovat tak, abych neupadla v nemilost.
A tak snad třeba přečtení těchto řádků pomůže nějaké ženě pochopit, že jediné, na čem skutečně záleží, je ona sama a to, co chce.
P. 8. 12. 2016 19:10
Tak ze mě taky nebude žádný inkubátor...nesnáším názory typu žena=rodit rodit rodit... v žádném případě! Nesnáším děcka od základní školy a tak to zůstane snad...
Slepice je ta, co napsala ten ubohý komentář....
InstalaThor 9. 12. 2016 09:06
Nevidím jako chlap jedinou věc co je krásná na tom mít rodinu. Vstavat ráno jak idiot o hodinu dřív abych to připravil do školy , většinu peněz naházel do dítěte a ve staří stejně skončím tak jak tak v domově důchodců a nikdo mi ani nezavola. Na to nemusím mít děti a mužů si cely život užívat. Hlavně představa byt s jednou a tou samou ženskou déle jak 48 hodin..... brrrrrr. Nedovedu si představit mít třeba 20 let stejnou partnerku
THUNDERRR 10. 12. 2016 02:15
Tenhle článek slouží k tomu, aby konečně lidi přestali odsuzovat nás, kteří nemáme tu potřebu se rozmnožovat! Jako kdyby ženská byla chodící továrna na děti? Sakra lidi proberte se, jsme ve 21.století, nikoli ve středověku! A ty řečičky, že je třeba posílit porodnost kvůli tomu aby běloši konkurovali arabům, tak to v tom případě jste sobci VY protože co planeta? Vždyť i naše planeta taky má právo na čisté obvzduší a za chvíli bychom se tady ani nemohli hnout, byl by nedostatek bytů pro lidi a nedej bože aby nějakej přechytralej politik udával povinnost přijímat do svého obydlí lidi na které nezbylo?
Jestli si myslíte ještě pořád, že my jsme sobci a že nás rovnou můžete odsoudit, tak proč jste ještě tady v Evropě? Proč si nekoupíte letenku do ugandy? Vždyť tam můžete svůj názor uplatnit, tak laskavě vypadněte z civilizovaného světa!
J.E.Maschner 6. 8. 2017 12:33
Souhlas
Jitka Elvier Maschner 13. 7. 2017 15:29
Žena si rozhoduje o svém životě i těle. Je to její právo. Na dítěti není nic úžasného. Děti s manželem nemáme a nechceme.Oba jsme rádi,že poplatime účty. Na dítě nemáme peníze.Nikdy jsem o nic nikoho nezadali.rodice ani stát nám být nedal.Musime se život sami.Odsuzuji lidi.co si nedělají děti a pak chtějí.aby se o ně staral stát.Tj.my slušní.co platíme daně a pojištění.Nejsme žádné vyzirky .socialni dávky jsme nikdy nebrali.Slusny a poctivý člověk nebude mít dítě proto.ze se to ma.nekdo to tak chce.ale protože chce sám.A my nechceme.Nemame na to peníze.Navic.si nehodláme zničit život někým o koho nestojíme.Tech traumat z dětství už máme dost a o další hrůzy v našem životě nestojíme.Muj muž o dětech nikdy nechtěl ani slyšet.Vadi mu a mě taky.Jsou hlučny a ničeho si neváží.Oba jsme se i malá vyhýbali dětské společnosti.Uz jako dětem nám byl nepříjemný hluk a špína a drzostí vůči dospělým.Nechut mít děti v nás vyvolala agresivní společnost.ktera si mysli ze každá žena musi mit dítě.Ale nepočítá s tím.ze i muži děti nechtějí.Jsou muži.co se nehodlají dělit i svou ženu.Navic.rozvadi se zejména dětmi.Bezdetni ne. Kdybychom nemuseli odvádět černým.na jejich děti a dávky.muzeme do důchodu ve 40.Jako ekonom si to umím velmi dobře spočítat.Bezdetni.jsou chytřejší.vzdelanejsi a žijí zdraveji.Nesnasim rádoby rodiče co se válejí po hospodách a huli jednu za druhou.Coz takových dětí bude? Rozhodně ne nový daňový poplatník.ale další vyzirky co budou na dávkách a přítěží pro společnost.ale stát furt podporuje vyzirky a slušný lidi ne.Tak proč tu mít děti?
Jana 6. 8. 2017 12:33
Souhlas, taky nesnasim vyzirky
Dan 26. 7. 2017 22:07
To jsou sobecke kravy
Vera 16. 10. 2017 16:59
A co je na tom sobeckého? Je něco nesobeckého na zalidňování planety, kde ubývají zdroje i životní prostor? Přemýšlíte třeba o tom, do jakého světa své děti přivádíte nebo jen uspokojujete svoje hormonální pudy se rozmnožit? Rozhodnutí mít dítě dělá každý ze svých osobních a sobeckých důvodů. Těžko to někdo dělá proto, že chce nesobecky podpořit společnost vychováním nového daňového poplatníka. Takže proč by jako mělo být rozhodnutí dítě nemít sobecké??
Yveta 21. 2. 2018 17:07
sobectví je přivést na svět tvorečka o kterého se nemůžete z finančních či zdravotních důvodů náležitě starat, ano to je sobectví !
Agnes 16. 1. 2018 23:25
Chápu ženy, které nechtějí děti. Narození dítěte je velká změna a není to pro každého. Najednou máte zodpovědnost za tu malou novou osobu a vlastní zájmy ustoupí zájmům dítěte. Načas. No a co. Mně děti daly moc. Je to to nejlepší, co se mi událo. Ženy, co budují kariéru, se často na matky dívají s opovržením. A ano, osobnost a myšlení se po porodu také mění. Nastupuje určitá sociální izolace. Žena k ní musí dozrát. Musí dozrát jako osobnost. V ideálním případě. Za to vše to ale stojí. Mně, ale někomu jinému třeba ne. Těhotenství, porod a péče o dítě je pro ženu velmi nákladná. Nepoměrně k mužům. Tak to prostě je. Proto je nefér ženu nutit, aby si dítě pořizovala jen proto, že by teda už jako měla. pozor
Jirka 13. 6. 2018 11:27
v dnešní době, už by měl každý normální člověk dávno vědět, že jsme přemnoženi a měl by se snažit sám snížit počet narozených dětí, jinak musíme počítat s tím, že se nám všem bude žít hůř a hůř...Proto děkuji všem, kteří se rozhodli nemít děti, nebo jen jedno dítě, aby svým činem umožnili žít normální a šťastný život i ostatním bytostem na této planetě.....
a myslím, že ti co nemají děti se nemusí bát žádné samoty, pokud se naučí opravdové lásce ke všem bytostem......
Kuba M. 3. 7. 2018 04:13
Podle mě, mít děti je dluh vůči naším rodičům, kteří se pro nás objetovali a dali nám život i když nemuseli a mohli si užívat. Také dluh vůči naším předkům, kteří umírali pro naše blaho a právo žít. Proto mi přijde jaksi sobecké, jen tak říct, že děti nechci jen proto abych si mohl užívat života a cestovat a bůh ví, co ještě všechno jiného. Samozřejmě můžou ženy namítnout, že nikdy děti rodit nebudu ale jako muž to budu kompenzovat tím, že budu schopný zajistit rodinu ať se děje, co se děje... Ale nebudu dělat kázání, ať se každý zamyslí sám nad svým životem. 😉
Martina 9. 9. 2018 09:04
Mily pane. O cem to proboha pisete? Jaky dluh rodicum? Mam snad porodit jen proto, abych udelala radost sve matce? To ma byt duvod k poceti zivota? Mne je 40, deti nemam, nechci a vubec me to netrapi. Trapi to me okoli, ale s tim se bude muset srovnat. Copak zena nema pravo na to, byt kym chce, jenom kvuli tomu, ze ji byla nadelena deloha? Chudaci deti, ktere prisly na svet z techto duvodu. Lidi je na svete prilis, rozhodne nebude zadna tragedie, kdyz ja zadne neporodim. Vas nazor je typickym prikladem natlaku na svobodne rozhodovani kazde zeny.
Barbora 21. 8. 2019 09:40
Pominuly časy, kdy plození dětí byla otázka prežití lidstva. Mame 21. století a lidí je dost. Přeci podmínkou štěstí každé ženy, či páru není splození dítěte. Je to velmi osobní - intimní věc (již nebudujeme soc. stát ) Nejde o kolektivní rozhodnutí, každý se může rozhodnout jak chce a že to není jednoduché vše zvážit. Někteří lidé mají omezené názory a jistou pošahanou posedlost. Je mi jich líto... Že se sem - tam nějaká žena rozhodne nemít děti je naprosto v pořádku...
Barbora 21. 8. 2019 09:47
Zplodit.
32