Maminka.czPleny

Soutěž ukončena: Soutěž o balení plen Pampers a roční předplatné Maminky!

Reklama 14.  5.  2019
Každá maminka určitě ví, že každodenní důkladná péče o dětský zadeček je lepší než léčba nepříjemných opruzenin. Pokožka novorozenců je až 5x citlivější, než pokožka dospělého jedince. Novorozenci ještě nemají vyvinutou ochrannou vrstvu kůže, proto třeba věnovat hladké dětské pokožce speciální péči. Ta začíná u výběru plen.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Výhercem se stává Lucie Havlíková z České Lípy.


Pampers Pure Protection

Pampers přichází na trh s novinkou – s řadou Pampers Pure Protection, které obsahuje pleny a čisticí ubrousky. Tyto jsou vyrobeny s použitím prémiové organické bavlny, celulózy a rostlinných materiálů z cukrové třtiny. Díky svému složení jsou neuvěřitelně jemné a  nedráždí citlivou dětskou pokožku. Plenky Pampers Pure Protection zajistí až 12 hodin sucha a jejich jedinečná vrchní vrstva „Heart Quilts“ spolehlivě absorbuje nejen moč, ale i řídkou stolici. Pampers Pure Protection disponují i indikátorem vlhkosti, který v pravou chvíli ukáže, že je čas na výměnu pleny. A to už stojí za vyzkoušení, ne?

Zahrajte si o plenky a předplatné časopisu Maminka

Milé maminky, chcete-li se zúčastnit třetího kola soutěže o jedno balení plenek Pampers Pure dle váhy vašeho dítěte a roční předplatné časopisu Maminka, máte jedinečnou příležitost. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku:

Pravidla naleznete ZDE

 

 

Témata: Pleny, Pleny na Heureka.cz