Maminka.czSoutěže

Známe výherce micelární vody od Biodermy

Inzerce 7.  4.  2014
Bioderma slaví 23 narozeniny patentování micelární vody. Dárky však místo sobě, rozdává svým zákazníkům. S námi můžete vyhrát balení micelární vody Sensibio H20.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Asi většina z nás má ráda narozeniny, ať už svoje nebo někoho blízkého. Někdo je má rád možná kvůli dortu, jiný kvůli dárkům nebo proto, že se sejde větší část rodiny či přátel. V letošním roce slaví narozeniny REVOLUČNÍ OBJEV patentu micelární vody. Ta se v dnešní době stala tak oblíbenou, že se každých 8 sekund na světě prodá jeden kus.

LABORATOIRE BIODERMA jako první přinesla na trh patent micely a tím pádem i micelární vody. Jako jediná slaví už 23 let na trhu a díky svým zkušenostem, spoluprací s lékaři, odborníky a výzkumnými centry jako jediná nabízí micelární vody pro každý tip pleti.

SENSIBIO H2O

PRVNÍ A JEDINÁ DERMATOLOGICKÁ MICELÁRNÍ VODA, KTERÁ JE V PERFEKTNÍ SYMBIOZE S FYZIOLOGICKÝMI A BIOLOGICKÝMI VLASTNOSTMI POKOŽKY

Micely neseny vodou zachycují a odstraňují nečistoty na vatový tampón. Díky svému složení nepotřebujete dočišťovat pokožku mlékem. Odlíčíte tak pokožku v jednom kroku! Je vhodná i k odstranění voděodolného make-upu. Její složení je inspirováno kůži pro extra toleranci očního okolí. Obsahuje zklidňující a odlehčené účinné aktivní látky. Sensibio H2O je šetrný a efektivní produkt. Zanechává pokožku čistou, sametové hebkou a zklidněnou.

Její pozitivní účinky a schopnosti už využívá mnoho světových celebrit, vizážistů a známých osobností. Která micelární voda bude ta Vaše?

EXKLUZIVNĚ V LÉKÁRNĚ!
BIOLOGIE VE SLUŽBÁCH DERMATOLOGIE
www.bioderma.com

Výhru micelární vodu Sensibio H2O 250 ml získalo 10 soutěžících, kteří správně odpověděli. Tady jsou:

Zuzana M. (Plzeň)
Hana R. (Lysá nad Labem)
Jana Š. (Teplice)
Irena F. (Litovel)
Lenka Ž. (Chrudim)
Radka B. (Malšice)
Jana J. (Velké Karlovice)
Pavla L. (Uherské Hradiště)
Tereza M. (Hostivice)
Olga P. (Česká Třebová)

Témata: míč, Soutěže, Chrudim, Velké Karlovice, Litovel, Bio, Uherské Hradiště, Hostivice, Lysá nad Labem, Česká Třebová, Teplice, Výherce, Oční okolí