Zpátky do pohádky. Tahle povlečení budou vaše děti milovat!

Reklama 30.  8.  2016
Výběr dětského povlečení dá vždycky zabrat. Děti chtějí pohádkový design a rodiče zase kvalitní materiál. Nevíte, jak vybrat to pravé? Pak čtěte dál.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Děti mají bohatou fantazii, jež jim napomáhá v jejich přirozeném rozvoji. Proto jsou pro ně hezké věci tolik lákavé.  Při zařizování dětského pokojíčku je obvykle brán zřetel na jejich vkus, takže se zde často setkáte s oblíbenými pohádkovými hrdiny v nejrůznějších podobách, a to i v případě ložního prádla.

Roztomilé povlečení pro miminka

Čerstvé maminky nám dají za pravdu, že vybrat dětské povlečení do postýlky bývá velice náročné. Miminku sice na motivu nezáleží, ale přesto by měl být něžný a působivý. Daleko důležitější je to, zda je vyrobeno z nezávadného materiálu, který vyhovuje citlivé dětské pokožce. U prodejců se vždy zeptejte, zda byly při výrobě povlečení použity ekologické barvy a jaké má zapínání.

Klepněte pro větší obrázek

Pohádkové motivy pro předškoláky

Pro žádného rodiče nejsou pojmy jako Ledové království, Mimoni či Mašinka Tomáš žádnou novinkou. Děti je milují a rády je budou mít také na polštáři a přikrývce. I u předškoláků, kterým už je třeba koupit dětské povlečení na velkou postel, kontrolujte nezávadnost materiálu a barev.

Klepněte pro větší obrázek

3D povlečení pro velké děti

Děti, které odrostly pohádkovým příběhům, už mají jiné představy o tom, čím vybaví svůj pokojíček. Ty potěší spíše 3D povlečení, které je v tuto dobu IN! Dopřát jim můžete motivy světových metropolí, obrázky zvířat či dalekých galaxií.

Klepněte pro větší obrázek

A kdybyste si při výběru dětského povlečení přece jen nevěděli rady. Nevadí. Vždycky se můžete poradit s odborníky. My doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, který je předním prodejcem bytového textilu na českém trhu. Odborný personál vám vždy doporučí produkt, který vám bude nejlépe vyhovovat.

Přejeme šťastnou ruku při nakupování!