Maminka.czPorod

Zpátky do školy aneb den zábavy a nákupů v Palladiu

redakce 1.  9.  2011
Zpátky do školy aneb den zábavy a nákupů v Palladiu
Ve dnech 3. – 4. září 2011 jsou v pražském nákupním centru PALLADIUM pro děti připraveny atrakce a pro jejich rodiče možnost nakoupit dětské zboží se slevou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V sobotu 3. 9. 2011 a v neděli 4. 9. 2011 od 14 do 18 hodin je pro školáky na patře -2 u supermarketu Albert připraven program plný zábavy. Čeká na ně oblíbené malování na obličej a dovádění na trampolíně či skákacím hradu. V sobotu je navíc od 15 do 17 hodin na programu hudebně-zábavní show plná písniček, tancování a soutěží. Děti budou bavit účinkující Fešák Pina a Bóňa BON Bóňa. V neděli zpestří program soutěže se spinnery LEGO NINJAGO.

Rodiče mohou mezitím využít výhodných nabídek jednotlivých obchodů.Šatník mohou svým dětem doplnit hned v několika obchodech, kde budou nabízeny slevy na zboží, či dárek k nákupu.

V dopoledních hodinách je možné děti v PALLADIU zabavit – rodinné zábavní centrum, Hrad zábavy na patře +2, nabízí po celý víkend vstup pro dospělé zdarma a navíc dárek pro děti.

SLEVÍN.CZ - Každý den nové slevy na jednom místě!

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Školy, Den, Ninja, Zábavní centrum, Žába, Nákup