Maminka.czDěti a mateřství

Zpátky do školy... v novém outfitu

Reklama 26.  8.  2013
Zpátky do školy... v novém outfitu
S novou sezonou je potřeba osvěžit šatník. O tomto neúprosném (a zároveň báječném) módním pravidlu snad nikdo nepochybuje. A návrat do školy je tuplovaný důvod, proč se podrobněji seznámit s kolekcí adidas pro volný čas, kterou nabízí autorizovaný e-shop adishop.cz.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oblečení a doplňky ve sportovním stylu jsou oblíbené, protože představují kousky, které jsou naprosto pohodlné, a zároveň mají originální design. Pokud ale chcete být ve škole za toho, kdo opravdu má styl, a nikoliv za zbloudilého běžce, je potřeba skutečně důsledně rozlišovat mezi oblečením na sport a oblečením, které se právě sportem v tom nejlepším inspirovalo.

V zásadě neuděláte chybu, když si „výstroj“ pro volný čas budete v adishop.cz vybírat v kolekci adidas Originals. Právě tady najdete originální modely, které hrají pestrými barvami, nebo se naopak drží cool minimalistické barevnosti a kreativně pracují s nesmrtelným designem loga a tří pruhů.

Rozumím tomu, že většina studentů naprosto nutně potřebuje univerzální kombo triko-mikina-džíny-tenisky a navléct se do něčeho jiného zřejmě opravdu nedokážou. Ale i k této z módního hlediska ne zrovna inspirativní kombinaci se dá přistoupit tak, že to nebude nuda.

Zkuste třeba nepřehlédnutelnou mikinu s kapucí s úzkými proužky Striped Logo hoodie, kterou doplníte jednoduchými slim fit džínami. Kouzlo spočívá v tom nekombinovat více hodně výrazných prvků dohromady, ale vyvážit outfit tak, aby každý kousek mohl vedle těch dalších vyniknout. Když budou kalhoty jednoduché, můžete pak na nohy obout zajímavé tenisky, které nenechají nikoho na pochybách, že vy v módě chodit umíte, jako jsou třeba tyhle kotníkové se stříbrnými prvky.

A jestli vás proužky baví a máte chuť být někdy i trochu elegantnější, tak k tomuhle cardiganu vám projde i vyloženě holčičí skládaná sukně nebo oblíbená tutu. Kotníky vám pak v podzimních plískanicích spolehlivě a hlavně stylově zahřejí vysoké šněrovací botky.

Přála bych si potkávat v ulicích víc mužů, kteří umějí nosit tričko a mikinu tak, aby to mělo šmrnc. Není to přitom zase taková věda. Klíčem k tomuto „umění“ může být lehká inspirace retro stylem, ke které se na adishop.cz také dá celkem snadno proklikat. Téměř až elegantní bunda Originals Court Challenger je toho dokonalým důkazem. Už žádné lyžařské šusťákovky v ulicích měst! A místo sportovního batohu zkuste letos třeba tuhle džínovou tašku přes rameno. Já osobně mám slabost pro reedice klasických modelů tenisek, ze kterých také dýchá retro. Takové jsou třeba semišové Handball Special nebo kožené Beckenbauer.

Tak vystupte z davu pomýlených městských „lyžařů“ v trekových botách, kteří ještě nepochopili, v čem se chodí na svah a v čem do města, a vytvořte si ze sportem inspirované módy svůj nezaměnitelný a originální styl. Na adishop.cz si rozhodně vyberete.

Témata: Děti