Maminka.czSlavné maminky

Zpěvačka Adele zhubla o 45 kilogramů a má jediné přání: Dřív jsem plakala, ale teď se potím. A toužím znovu po dětech!

Dita Mrázková 8.  7.  2022
Jedna z nejúspěšnějších současných zpěvaček a maminka devítiletého syna Angela výrazně zhubla a s novým partnerem touží po založení rodiny. Proč nemusela držet žádné diety, v čem jí pomohl rozvod a kolik potomků by si ještě přála?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Neustálé hodnocení jejího těla, úzkosti, rozvod i nová láska. Tak by se dal shrnout "dietní koktejl" zpěvačky s nezaměnitelným hlasem, která zhubla o neuvěřitelných 45 kilogramů. Když se k tomu přidá dřina v podobě tvrdých tréninků, najednou je tu nová Adele. Snad znovu šťastná. A toužící po založení rodiny se svou novou láskou.

VIDEO: Zpěvačka Adele na udílení cen populární hudby BRIT Awards

Britská rodačka a držitelka Grammy se s otcem svého jediného dítěte Simonem rozvedla po devíti letech vztahu a třech letech manželství loni v březnu, ale jak oba svorně tvrdí, zůstali přáteli a o syna Angela se starají oba. 

Přestože rozvod proběhl hladce, Adele začala trpět psychickými problémy.

"Měla jsem po rozvodu nejděsivější záchvaty úzkosti. Úplně mě paralyzovaly, byla jsem tak zmatená, že jsem nedokázala mít absolutně žádnou kontrolu nad svým tělem," svěřila se se svými pocity zpěvačka.

Našla si proto osobního trenéra, který jí nastavil poměrně tvrdý tréninkový program. "Jenže čím víc jsem dřela, tím mi bylo líp na duši, cvičení mě drželo nikoliv z touhy po hubnutí, ale kvůli tomu, že jsem se cítila psychicky mnohem líp, a to byla moje priorita," řekla Adele.

Prozradila také, že nedržela žádný půst, naopak v tréninkovém módu jedla prý daleko víc, než byla zvyklá. "Mám takové soukromé motto: 'Dřív jsem plakala, ale teď se potím.' Cvičení mě zachránilo. A navíc můžu daleko víc běhat se svým synem!"

Máma maká: Iva Fiškandlová pomáhá matkám po porodu k plochému břichu. A funguje to!

S novou láskou, sportovním agentem Richem Paulem, který je už trojnásobným tátou, je, zdá se, šťastná a ani jeden z nich se netají s tím, že by se rádi stali znovu rodiči.

Adelin partner doufá, že bude trpělivějším rodičem, než býval. "Byl jsem velmi mladý táta a moje děti mi asi už nikdy neřeknou, že jsem jako otec skvělý. Jsou už téměř dospělé a své pocity tolik nevyjadřují, i když cítím, že hluboko uvnitř sebe tu lásku mají. Opravdu se těším, až budu starším tátou a mnohem víc si tu roli užiju," nechal se slyšet.

Adele to cítí podobně a není tajemstvím, že by si přála ještě alespoň dvě děti. "Jsem ve věku, kdy už není na co čekat. Je to, jako když chcete jít do nové restaurace a vyzkoušet jejich vyhlášené jídlo. Taky prostě půjdete a neřešíte to. A stejně to mám i s dětmi. Dobré věci si nemůžete nechat ujít! A když to nevyjde, nic se neděje, mám Angela," uzavřela zpěvačka.

Témata: Děti, Slavné maminky, Rodičovství, Rodina, Životy slavných, Po porodu, Rodina a vztahy, Rodiče, Syn, zpěvačka, Otec, Rozvody, Hubnutí, Pohyb, Cvičení, dieta, Angelo, Adele, Trénink, Simon Konecki, Rich Paul, Kilogram, Ted, Rozvod, Jediné přání