Maminka.czTěhotenství

Zpěvačka Klára Vytisková bude podruhé maminkou

redakce 4.  1.  2017
Zpěvačka Klára Vytisková, která odstartovala kariéru v kapele Toxique a diváci ji znají také jako porotkyni hudební soutěže, bude podruhé maminkou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zpěvačka už vychovává společně s manželem dceru Emilii, která se narodila v roce 2014. Letos jí tak přibude sourozenec.

KLARA., jak si zpěvačka říká, právě natočila nový studiový klip, který je velmi energický, i přestože jen natáčela ve čtvrtém měsíci těhotenství. „Tahle písnička nás provázela celé loňské jaro a léto a vznikla ve smíchovské zkušebně, když jsme se chystali na turné k desce Home,“ objasňuje Klára, která před lety odstartovala kariéru v kapele Toxique.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

„Touhle věcí bych chtěla uzavřít desku Home, je to takový bonus, ukazuje, jak právě trávíme čas, a uzavírá uplynulý rok, a proto jí dáváme fanouškům jako dárek,” říká Klára. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Těhotenství údajně Kláru inspiruje k další práci a nutí jí častěji sedat k piánu a dokončovat rozdělané písničky. Traví stále více času ve studiu a zkouší s kapelou.

Novoroční dárek singl All Night Long si mohou fanoušci zdarma stáhnout tady. K singlu nechybí ani videoklip, který má premiéru dnes a je k vidění na Youtube.

Janet Jackson porodila ve svých 50 letech první dítě
GALERIE: Podívejte se na slavné maminky, pro které je kojení na veřejnosti zcela přirozené


 

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, zpěvačka, Janet Jackson, Písnička, Zpěv, Smíchov, Janet, Jackson, Fanoušci, Klár, Klára Vytisková, Videoklip

Video